Darıca Belediyesi uyardı

Darıca 30.09.2019 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi uyardı

Darıca Belediyesi, evleri dolaşarak “belediyeden geliyoruz bağış topluyoruz yardım eder misiniz” diyerek para toplayan şebekeye karşı vatandaşları uyardı. Darıca Belediyesi son günlerde evleri dolaşarak belediyeden geldik diye kendilerini tanıtan ve bağış topluyoruz diyerek para talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı ve dikkatli olunmasını istedi. Darıca Belediyesi, yaptığı açıklamada son günlerde evleri dolaşarak belediye adına para toplanıldığı yönünde şikayetler geldiğini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız. Belediyeden geldiğini iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” dedi.

Darıca Belediyesi, evleri dolaşarak “belediyeden geliyoruz bağış topluyoruz yardım eder misiniz” diyerek para toplayan şebekeye karşı vatandaşları uyardı.

Darıca Belediyesi son günlerde evleri dolaşarak belediyeden geldik diye kendilerini tanıtan ve bağış topluyoruz diyerek para talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı ve dikkatli olunmasını istedi. Darıca Belediyesi, yaptığı açıklamada son günlerde evleri dolaşarak belediye adına para toplanıldığı yönünde şikayetler geldiğini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız. Belediyeden geldiğini iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.