Darıca Belediyesi Yerle Bir Etti

Darıca 19.12.2017 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Belediyesi Yerle Bir Etti

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada, halkın güvenliği ve uyuşturucuyla mücadelenin en öncelikli konuları olduğunu belirtti. Vatandaşlara güvenli bir yaşam alanı sunmak ve özellikle gençlerin uyuşturucudan uzak durması adına çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Başkan Karabacak, "Bu çerçevede Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından ilçemiz genelindeki okulların çevresinde bulunan iş yerleri ile umuma mahsus yerler sürekli denetime tabi tutulmaktadır.     ÇALIŞMALAR BAŞLADI Madde bağımlıların kullanımına müsait olan metruk binalarla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamda 15 adet metruk binanın yıkım işlemi yapılırken, 9 adet metruk binada yıkım programına alındı. Yine belediyemiz bünyesinde apartman görevlisi, site güvenlik görevlisi, bahçıvan çalışanlara ayda bir düzenli olarak farkındalık eğitimi verilmesi yönünde çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Gençlerimize yönelik olarak bilgi evlerimizde ve yaz spor okullarına katılım sağlayan öğrencilere, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılık konusunda bilinçlendirme yapılmaktadır." dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada, halkın güvenliği ve uyuşturucuyla mücadelenin en öncelikli konuları olduğunu belirtti. Vatandaşlara güvenli bir yaşam alanı sunmak ve özellikle gençlerin uyuşturucudan uzak durması adına çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Başkan Karabacak, "Bu çerçevede Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından ilçemiz genelindeki okulların çevresinde bulunan iş yerleri ile umuma mahsus yerler sürekli denetime tabi tutulmaktadır.

 

 

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Madde bağımlıların kullanımına müsait olan metruk binalarla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamda 15 adet metruk binanın yıkım işlemi yapılırken, 9 adet metruk binada yıkım programına alındı. Yine belediyemiz bünyesinde apartman görevlisi, site güvenlik görevlisi, bahçıvan çalışanlara ayda bir düzenli olarak farkındalık eğitimi verilmesi yönünde çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Gençlerimize yönelik olarak bilgi evlerimizde ve yaz spor okullarına katılım sağlayan öğrencilere, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılık konusunda bilinçlendirme yapılmaktadır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.