Darıca Belediyesi yeşili koruyor

Darıca 17.09.2020 - 21:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi yeşili koruyor

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki park bahçelerde bakım ve peyzaj çalışmalarını yürüterek vatandaşları kalabalık ortamlardan uzak tutmak için konfor alanı oluşturmaya çalışıyor.  Darıca’da park bahçelerde bakım ve peyzaj çalışmaları hız kesmiyor. Darıcalı vatandaşların pandemi süreci dolayısıyla kalabalık ortamlarda bulunmaması için gerekli çalışmaları yapan Darıca Belediyesi bu kapsamda park bahçelerdeki bakım ve peyzaj onarımları gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın çehresinin değişeceğini belirterek bakım ve peyzaj çalışmalarının arttırılacağını dile getirdi.  BAŞKAN BIYIK “TEK GAYEMİZ DARICA’MIZIN DOĞASINI KORUMAK” Darıca’nın yeşile olan sevgisinden de bahseden Başkan Bıyık “İlçemizin en önemli özelliklerinden biri olan doğasını hassasiyetle koruyacağız. Darıca halkının huzurlu ve düzgün yaşam alanlarına sahip olmasını sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Ekiplerimiz sürekli bir çalışma halindeler ve olmayı sürdürecekler. Tek gayemiz Darıca’mızın doğasını korumak ve pandemi sürecinde vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durmasını sağlamak için konfor alanı oluşturmak” dedi.

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki park bahçelerde bakım ve peyzaj çalışmalarını yürüterek vatandaşları kalabalık ortamlardan uzak tutmak için konfor alanı oluşturmaya çalışıyor. 
Darıca’da park bahçelerde bakım ve peyzaj çalışmaları hız kesmiyor. Darıcalı vatandaşların pandemi süreci dolayısıyla kalabalık ortamlarda bulunmaması için gerekli çalışmaları yapan Darıca Belediyesi bu kapsamda park bahçelerdeki bakım ve peyzaj onarımları gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın çehresinin değişeceğini belirterek bakım ve peyzaj çalışmalarının arttırılacağını dile getirdi. 
BAŞKAN BIYIK “TEK GAYEMİZ DARICA’MIZIN DOĞASINI KORUMAK”
Darıca’nın yeşile olan sevgisinden de bahseden Başkan Bıyık “İlçemizin en önemli özelliklerinden biri olan doğasını hassasiyetle koruyacağız. Darıca halkının huzurlu ve düzgün yaşam alanlarına sahip olmasını sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Ekiplerimiz sürekli bir çalışma halindeler ve olmayı sürdürecekler. Tek gayemiz Darıca’mızın doğasını korumak ve pandemi sürecinde vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durmasını sağlamak için konfor alanı oluşturmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.