Darıca Beşir Derneği Bayram öncesi yüzleri güldürdü!

Darıca 18.05.2020 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Beşir Derneği Bayram öncesi yüzleri güldürdü!

Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının bayramlık kıyafetleri ve ayakkabıları vefa destek ekipleri tarafından karşılanıyor. Darıca Beşir Derneği ekipleri hazırladığı bayramlık kıyafetleri ve ayakkabıları yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kapı kapı dolaşarak dağıtıyor. ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla yardım kampanyası başlatan Beşir Derneği ekipleri birçok şehirde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Beşir Derneği Darıca Temsilciliği’nde, hayırseverlerin desteğiyle hazırladığı bayramlık paketlerini Ramazan Bayramı'nda çocukları sevindirmek adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı. SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA 100 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ Darıca Beşir Derneği gönüllüleri sokağa çıkma yasağı olduğu hafta sonu 100 çocuğa bayramlık kıyafeti ve ayakkabı ulaştırdı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü kişilere de yardım götürüldü. Darıca’da Ramazan bayramına kadar 250 yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafeti yardımı yapılması hedefleniyor.

Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının bayramlık kıyafetleri ve ayakkabıları vefa destek ekipleri tarafından karşılanıyor.

Darıca Beşir Derneği ekipleri hazırladığı bayramlık kıyafetleri ve ayakkabıları yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kapı kapı dolaşarak dağıtıyor. ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla yardım kampanyası başlatan Beşir Derneği ekipleri birçok şehirde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Beşir Derneği Darıca Temsilciliği’nde, hayırseverlerin desteğiyle hazırladığı bayramlık paketlerini Ramazan Bayramı'nda çocukları sevindirmek adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA 100 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ

Darıca Beşir Derneği gönüllüleri sokağa çıkma yasağı olduğu hafta sonu 100 çocuğa bayramlık kıyafeti ve ayakkabı ulaştırdı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü kişilere de yardım götürüldü. Darıca’da Ramazan bayramına kadar 250 yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafeti yardımı yapılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.