‘Darıca Bir Umut’ aşure de buluştu!

Darıca 25.09.2019 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Darıca Bir Umut’ aşure de buluştu!

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği muharrem ayı olması vesilesiyle aşure de buluştu. Aşure programında konuşan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, önemli günler birlik olmamızı sağlıyor. Bu sebeple bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği muharrem ayı olması vesilesiyle aşure de buluştu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin aşure programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti Darıca Meclis Üyesi Nuran Kurşun, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek, Darıca Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sevilay Solhan, Darıca Emekliler Derneği Yönetimi Fatoş Pehlivan, Sabiha Ulucan, Darıca Anadolu Ortamet Medical Sahibi Ali Koca ve dernek yönetimi ile vatandaşlar katıldı. ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ Aşure programında konuşan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "İslam alemi için önemli bir ay olan Muharrem ayında düzenlenen böylesi örnek aktiviteler birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirir. Pişirilen aşurenin içerisindeki malzemeler gibi biz de bu çeşitlilikten nasibimizi alarak bu ülkede birlikte dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile programımıza iştirak ettiğiniz için yönetimim ve kendi adıma teşekkür ederim, iyi ki varsınız" dedi. BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN Arıkan’ın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise birlik ve beraberlik mesajı vererek "Muharrem ayımız mübarek olsun. Muharrem ayının ülkemize birlik beraberlik, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tüm dünyada barış hüküm sürsün. Dünyada akan kanlar dursun. Allah evlerimizde bereketi arttırsın inşallah. Aşure programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği muharrem ayı olması vesilesiyle aşure de buluştu. Aşure programında konuşan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, önemli günler birlik olmamızı sağlıyor. Bu sebeple bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği muharrem ayı olması vesilesiyle aşure de buluştu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin aşure programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti Darıca Meclis Üyesi Nuran Kurşun, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek, Darıca Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sevilay Solhan, Darıca Emekliler Derneği Yönetimi Fatoş Pehlivan, Sabiha Ulucan, Darıca Anadolu Ortamet Medical Sahibi Ali Koca ve dernek yönetimi ile vatandaşlar katıldı.

ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Aşure programında konuşan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "İslam alemi için önemli bir ay olan Muharrem ayında düzenlenen böylesi örnek aktiviteler birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirir. Pişirilen aşurenin içerisindeki malzemeler gibi biz de bu çeşitlilikten nasibimizi alarak bu ülkede birlikte dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile programımıza iştirak ettiğiniz için yönetimim ve kendi adıma teşekkür ederim, iyi ki varsınız" dedi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Arıkan’ın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise birlik ve beraberlik mesajı vererek "Muharrem ayımız mübarek olsun. Muharrem ayının ülkemize birlik beraberlik, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tüm dünyada barış hüküm sürsün. Dünyada akan kanlar dursun. Allah evlerimizde bereketi arttırsın inşallah. Aşure programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.