'Darıca Bir Umut' çocuklara umut oldu!

Darıca 25.12.2019 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

'Darıca Bir Umut' çocuklara umut oldu!

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, sosyal sorumluluk projeleri ile umut olmaya devam ediyor. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Kızılay düzenlediği ortak proje kapsamında Şırnak’ın İdil İlçesi’ndeki çocuklara kışlık giysi gönderdi. "Havalar Soğudu, Minikler Üşümesin" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şırnak İdil’de yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi gönderdi. Şırnak’ın İdil İlçesi’ndeki Halk Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile miniklere kışlık giysi dağıtarak onları mutlu etmeye çalıştıklarını belirten Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "Bugünkü yardım çalışmamız kış mevsimine yönelik. Malum, Doğu illerimizde kış uzun ve sert geçmekte. Bu yüzden elimizden geldiğince çocuklarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da Darıca Kızılay’ı ile birlikte düzenlemiş olduğumuz ‘Minikler üşümesin’ adlı sosyal projemizle hayırseverlerimizin de katkısı ile bot, mont, atkı, bere gibi giysileri göndererek Şırnak İdil’de yaşayan çocuklarımıza ulaşmaya çalıştık. İlerleyen günlerde farklı çalışmalarla programlarımız devam edecek." şeklinde konuştu. ​"HAVALAR SOĞUDU MİNİKLER ÜŞÜMESİN" Darıca Kızılay yetkilileri ise yaptığı açıklama da, “Çocuklarımıza ulaşmamızda katkı sağlayan gerek Dernek Başkanı Melek Hanım’a gerekse hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kızılay olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle gerek kendi ilimizde ve ilçelerimizde gerekse dünya üzerinde birçok yerdeki insana ulaşmaya çalışıyoruz. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ile ortaklaşa yürüttüğümüz ‘Minikler Üşümesin" kampanyası kapsamında çalışmaların meyvesini çocuklarımız gülümsediğinde alıyoruz. Biz tüm vatandaşlarımıza da buradan seslenerek, dünyanın neresinde olursa olsun ‘Çocuklar üzülmesin, çocuklar hep gülsün’ diyerek yardımlarını bekliyoruz. Unutmayalım ki çocuk gülerse, dünya güler. İyi bir gelecek için çocuklarımızı yalnız bırakmayalım. Hep birlikte yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanında olalım” ifadelerini kullandılar.          

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, sosyal sorumluluk projeleri ile umut olmaya devam ediyor. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Kızılay düzenlediği ortak proje kapsamında Şırnak’ın İdil İlçesi’ndeki çocuklara kışlık giysi gönderdi.

"Havalar Soğudu, Minikler Üşümesin" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şırnak İdil’de yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi gönderdi. Şırnak’ın İdil İlçesi’ndeki Halk Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile miniklere kışlık giysi dağıtarak onları mutlu etmeye çalıştıklarını belirten Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "Bugünkü yardım çalışmamız kış mevsimine yönelik. Malum, Doğu illerimizde kış uzun ve sert geçmekte. Bu yüzden elimizden geldiğince çocuklarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da Darıca Kızılay’ı ile birlikte düzenlemiş olduğumuz ‘Minikler üşümesin’ adlı sosyal projemizle hayırseverlerimizin de katkısı ile bot, mont, atkı, bere gibi giysileri göndererek Şırnak İdil’de yaşayan çocuklarımıza ulaşmaya çalıştık. İlerleyen günlerde farklı çalışmalarla programlarımız devam edecek." şeklinde konuştu.

​"HAVALAR SOĞUDU MİNİKLER ÜŞÜMESİN"

Darıca Kızılay yetkilileri ise yaptığı açıklama da, “Çocuklarımıza ulaşmamızda katkı sağlayan gerek Dernek Başkanı Melek Hanım’a gerekse hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kızılay olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle gerek kendi ilimizde ve ilçelerimizde gerekse dünya üzerinde birçok yerdeki insana ulaşmaya çalışıyoruz. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ile ortaklaşa yürüttüğümüz ‘Minikler Üşümesin" kampanyası kapsamında çalışmaların meyvesini çocuklarımız gülümsediğinde alıyoruz. Biz tüm vatandaşlarımıza da buradan seslenerek, dünyanın neresinde olursa olsun ‘Çocuklar üzülmesin, çocuklar hep gülsün’ diyerek yardımlarını bekliyoruz. Unutmayalım ki çocuk gülerse, dünya güler. İyi bir gelecek için çocuklarımızı yalnız bırakmayalım. Hep birlikte yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanında olalım” ifadelerini kullandılar.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.