Darıca Bir Umut, Muhtar Er’e gitti!

Darıca 22.10.2020 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Bir Umut, Muhtar Er’e gitti!

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan, Muhtarlar günü sebebiyle Darıca Bağlarbaşı Muhtarı Aytun Er’i ziyaret etti. Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan, Muhtarlar günü nedeniyle 1977 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren Darıca Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Aytun Er’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette engellilerle ilgili mahallelerdeki sorunları dile getiren Başkan Arıkan gerekli çalışmaların yapılması için destek talep etti. Ziyarette konuşan Başkan Arıkan, “Bağlarbaşı’nın emektar muhtarı Aytun Er’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin ve diğer muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün yaptığımız ziyarette olduğu gibi Darıca Bir Umut Engelliler Derneği olarak engelli vatandaşlarımızın sesi olmaya onların taleplerini gereken yerlere iletmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu. “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Muhtar Aytun Er ise Bağlarbaşı’nda yaşayan engelli vatandaşların rahat içinde yaşamaları için emek sarf ettiklerini dile getirerek, “Mahallemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın kendilerini eksik hissetmemeleri, herkes gibi bir yaşam sürebilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gelen her türlü talebi gücümüz yettiğince karşılamaya çalışıyoruz. Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan, Muhtarlar günü sebebiyle Darıca Bağlarbaşı Muhtarı Aytun Er’i ziyaret etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan, Muhtarlar günü nedeniyle 1977 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren Darıca Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Aytun Er’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette engellilerle ilgili mahallelerdeki sorunları dile getiren Başkan Arıkan gerekli çalışmaların yapılması için destek talep etti. Ziyarette konuşan Başkan Arıkan, “Bağlarbaşı’nın emektar muhtarı Aytun Er’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin ve diğer muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün yaptığımız ziyarette olduğu gibi Darıca Bir Umut Engelliler Derneği olarak engelli vatandaşlarımızın sesi olmaya onların taleplerini gereken yerlere iletmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Muhtar Aytun Er ise Bağlarbaşı’nda yaşayan engelli vatandaşların rahat içinde yaşamaları için emek sarf ettiklerini dile getirerek, “Mahallemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın kendilerini eksik hissetmemeleri, herkes gibi bir yaşam sürebilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gelen her türlü talebi gücümüz yettiğince karşılamaya çalışıyoruz. Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.