Darıca Bir Umut'tan Kırıkkale'ye Eğitim Katkısı!

Darıca 01.11.2016 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Bir Umut'tan Kırıkkale'ye Eğitim Katkısı!

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden Kırıkkale’de yaşayan kız kardeşlere okul formasını hediye etti. Geçtiğimiz yıl minik kızların babalarına akülü araç hediye eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği bu sene de minik kız kardeşlere destek olarak okul formalarını hediye etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği geçtiğimiz yıl Kırıkkale’de yaşayan Gökhan Gözüküçük’e akülü araç hediye etmişti. Bu sene de okul forması talebinde bulunan Gözüküçük’ün küçük kızlarının yardım talebine kayıtsız kalmayarak Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve hayırsever Anna Ünal ile ortaklaşa aldıkları formaları iki kız kardeşe gönderdi. DARICA’DAN KIRIKKALE’YE YARDIM ELİ Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve hayırsever Anna Ünal Kırıkkale’de yaşayan ve ilkokula giden Nisa ve Buse Gözüküçük kardeşlerin yardım talebini kırmayarak onlara okul forması gönderdi. Gazetemize konuşan Melek Arıkan, “Geçtiğimiz yıl Baba Gökhan Gözüküçük akülü araç talebinde bulunmuştu bu sene ise minik kızları okul forması talebinde bulundu. Bizde küçük yavrularımızın talebini geri çevirmedik ve Hayırseverimiz Anna Ünal ile birlikte miniklerin formalarını kendilerine gönderdik. Minik yavrularımızın formaları dün sabah ellerine ulaşmış, çok sevinmişler arayıp teşekkür ettiler. Bizler de onların mutluluğuyla bir kez daha mutlu olduk.” Dedi. Arıkan ayrıca, “Bizler sınır tanımayan gönüllülükle çalışmalarımıza devam eden bir STK’yız (Sivil Toplum Kuruluşu). Hayırseverlerimiz bize ulaştıkça biz yardıma muhtaç insanlarımıza ulaşıyoruz. Daha çok insana ulaştığımızda da çok mutlu oluyoruz. Bu anlamda bizlere yardımcı olan tüm hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden Kırıkkale’de yaşayan kız kardeşlere okul formasını hediye etti. Geçtiğimiz yıl minik kızların babalarına akülü araç hediye eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği bu sene de minik kız kardeşlere destek olarak okul formalarını hediye etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği geçtiğimiz yıl Kırıkkale’de yaşayan Gökhan Gözüküçük’e akülü araç hediye etmişti. Bu sene de okul forması talebinde bulunan Gözüküçük’ün küçük kızlarının yardım talebine kayıtsız kalmayarak Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve hayırsever Anna Ünal ile ortaklaşa aldıkları formaları iki kız kardeşe gönderdi.

DARICA’DAN KIRIKKALE’YE YARDIM ELİ

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve hayırsever Anna Ünal Kırıkkale’de yaşayan ve ilkokula giden Nisa ve Buse Gözüküçük kardeşlerin yardım talebini kırmayarak onlara okul forması gönderdi. Gazetemize konuşan Melek Arıkan, “Geçtiğimiz yıl Baba Gökhan Gözüküçük akülü araç talebinde bulunmuştu bu sene ise minik kızları okul forması talebinde bulundu. Bizde küçük yavrularımızın talebini geri çevirmedik ve Hayırseverimiz Anna Ünal ile birlikte miniklerin formalarını kendilerine gönderdik. Minik yavrularımızın formaları dün sabah ellerine ulaşmış, çok sevinmişler arayıp teşekkür ettiler. Bizler de onların mutluluğuyla bir kez daha mutlu olduk.” Dedi.

Arıkan ayrıca, “Bizler sınır tanımayan gönüllülükle çalışmalarımıza devam eden bir STK’yız (Sivil Toplum Kuruluşu). Hayırseverlerimiz bize ulaştıkça biz yardıma muhtaç insanlarımıza ulaşıyoruz. Daha çok insana ulaştığımızda da çok mutlu oluyoruz. Bu anlamda bizlere yardımcı olan tüm hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.