Darıca cepten yedi 1-1

Spor 22.04.2018 - 19:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca cepten yedi 1-1

Lider Darıca Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Anagold 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kredisini bitirdi. Ankara Demirspor ile puan farkı 1’e inen sarı yeşilli temsilcimiz, gelecek hafta deplasmanda Play-Off bileti kovalayan Yeni Orduspor’un konuğu olacak.

3.Lig 2.Grup lideri Darıca Gençlerbirliği, ligin 32.haftasında sahasında konuk ettiği Anagold 24 Erzincanspor ile ligin ilk yarısında olduğu gibi bir kez daha 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli 2 puan bıraktı. En yakın rakibi Ankara Demirspor’un Muğlaspor’u yenmesiyle birlikte, Darıca G.B ile Başkent temsilcisi arasındaki puan farkı da 1’e indi. 3 BİNE YAKIN TARAFTAR İZLEDİ 15 Temmuz Şehir Stadı’nda muhteşem bir atmosferde oynanan mücadeleyi yaklaşık 3 bin taraftar takip etti. Karşılaşmayı Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinden İlyas Şeker ile Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda spor adamı izledi. İLK YARIDA TUTUK FUTBOL Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk ekip Erzincanspor oldu. Mücadelenin 21.dakikasında sağ kanattan Erman Kılıç’ın ortasında düzgün bir vuruş yapan Sefa Küpeli, Doğu temsilcisini 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda duran toplarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, Mehmet Yeniler ile tehlike yaratsa da aradığı gole ulaşamadı ve ilk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. RUS RULETİNDE KAZANAN YOK Karşılaşmanın ikinci yarısı nefes kesti. Erzincanspor 48’de Erman Kılıç ile inanılmaz bir gol kaçırırken, bu pozisyondan 1 dakika süre penaltı kazanan sarı yeşilliler 49’da usta ayak Cafercan Aksu’nun golüyle skora denge getirdi. Bu dakikadan sonra rus ruletine dönen maçta iki takım da sayısız pozisyondan faydalanamazken, Darıca G.B Görkem, Oktay, Cafercan ve Halil ile tehlike yarattı. 78’de oyuna sonradan giren Hakkı’nın harika şutu direkte patlarken, beklenen gol bir türlü gelmedi ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldılar
Lider Darıca Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Anagold 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kredisini bitirdi. Ankara Demirspor ile puan farkı 1’e inen sarı yeşilli temsilcimiz, gelecek hafta deplasmanda Play-Off bileti kovalayan Yeni Orduspor’un konuğu olacak.

3.Lig 2.Grup lideri Darıca Gençlerbirliği, ligin 32.haftasında sahasında konuk ettiği Anagold 24 Erzincanspor ile ligin ilk yarısında olduğu gibi bir kez daha 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli 2 puan bıraktı. En yakın rakibi Ankara Demirspor’un Muğlaspor’u yenmesiyle birlikte, Darıca G.B ile Başkent temsilcisi arasındaki puan farkı da 1’e indi.

3 BİNE YAKIN TARAFTAR İZLEDİ

15 Temmuz Şehir Stadı’nda muhteşem bir atmosferde oynanan mücadeleyi yaklaşık 3 bin taraftar takip etti. Karşılaşmayı Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinden İlyas Şeker ile Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda spor adamı izledi.

İLK YARIDA TUTUK FUTBOL

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk ekip Erzincanspor oldu. Mücadelenin 21.dakikasında sağ kanattan Erman Kılıç’ın ortasında düzgün bir vuruş yapan Sefa Küpeli, Doğu temsilcisini 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda duran toplarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, Mehmet Yeniler ile tehlike yaratsa da aradığı gole ulaşamadı ve ilk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

RUS RULETİNDE KAZANAN YOK

Karşılaşmanın ikinci yarısı nefes kesti. Erzincanspor 48’de Erman Kılıç ile inanılmaz bir gol kaçırırken, bu pozisyondan 1 dakika süre penaltı kazanan sarı yeşilliler 49’da usta ayak Cafercan Aksu’nun golüyle skora denge getirdi. Bu dakikadan sonra rus ruletine dönen maçta iki takım da sayısız pozisyondan faydalanamazken, Darıca G.B Görkem, Oktay, Cafercan ve Halil ile tehlike yarattı. 78’de oyuna sonradan giren Hakkı’nın harika şutu direkte patlarken, beklenen gol bir türlü gelmedi ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.