Darıca CHP'de görev dağılımı tamam

Darıca 09.12.2015 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca CHP'de görev dağılımı tamam

CHP Darıca İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz gün yaptığı yönetim kurulu toplantısından sonra görev dağılımını da yaptı.

CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk, ilk yönetim kurulu toplantısının ardından yönetimde görev dağılımını da belirledi. Başkan yardımcılığına Yusuf Yiğit getirilirken ilçe sekreteri olarak ise Kadir Işık belirlendi. Törk, daha sonra yaptığı kısa değerlendirmede "Yönetim  kurulumuz hayırlı olsun. Darıca'da partimizin daha iyi bir konuma gelmesi için ekip olarak üzerimize düşeni yapacağız. CHP'yi halka buluşturmak için, mahallelere inmek için hepimize grevler düşüyor. Darıca teşkilatı bundan sonra hiç durmayan ve sürekli koşan bir teşkilat olacak." dedi. GÖREV DAĞILIMI Yapılan toplantıda ilçedeki görev dağılımı şöyle oluştu: İlçe Başkanı: Yakup Törk, Başkan Yardımcısı: Yusuf Yiğit, İlçe Sekreteri: Kadir Işık, İlçe Saymanı Gürer Yıldırım, İlçe Eğitim Sekreteri Tamer Balaban, İlçe Bilişim Sorumlusu Evrim Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri: Mustafa Yılmaz, Yeşim Sarsmaz, Oğuz Erin, Muhsin Yapa, Ali Zafer Ceylan, Hayri Demir, Ergazi Durdu, Aziz Ateş, Güler Polat, Cemre Alkan, Serpil Bircaner, Ülkü Kızılboğa, Yücel Özbay
CHP Darıca İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz gün yaptığı yönetim kurulu toplantısından sonra görev dağılımını da yaptı.

CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk, ilk yönetim kurulu toplantısının ardından yönetimde görev dağılımını da belirledi. Başkan yardımcılığına Yusuf Yiğit getirilirken ilçe sekreteri olarak ise Kadir Işık belirlendi. Törk, daha sonra yaptığı kısa değerlendirmede "Yönetim  kurulumuz hayırlı olsun. Darıca'da partimizin daha iyi bir konuma gelmesi için ekip olarak üzerimize düşeni yapacağız. CHP'yi halka buluşturmak için, mahallelere inmek için hepimize grevler düşüyor. Darıca teşkilatı bundan sonra hiç durmayan ve sürekli koşan bir teşkilat olacak." dedi.

GÖREV DAĞILIMI

Yapılan toplantıda ilçedeki görev dağılımı şöyle oluştu: İlçe Başkanı: Yakup Törk, Başkan Yardımcısı: Yusuf Yiğit, İlçe Sekreteri: Kadir Işık, İlçe Saymanı Gürer Yıldırım, İlçe Eğitim Sekreteri Tamer Balaban, İlçe Bilişim Sorumlusu Evrim Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri: Mustafa Yılmaz, Yeşim Sarsmaz, Oğuz Erin, Muhsin Yapa, Ali Zafer Ceylan, Hayri Demir, Ergazi Durdu, Aziz Ateş, Güler Polat, Cemre Alkan, Serpil Bircaner, Ülkü Kızılboğa, Yücel Özbay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.