Darıca CHP Emek’de!

Darıca 18.02.2016 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca CHP Emek’de!

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, Emek Mahallesi’ndeki partililerle bir araya geldi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, Emek Mahallesi’ndeki partililerle bir araya geldi. İlçe başkanı Yakup Törk, partinin daha güçlenmesi için birlikte çalışılması gerektiğini söyledi. Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ilçe yönetimi, Emek Mahallesi’ndeki partililerle bir araya geldi. İlçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının da katıldığı ziyaretlerde, Törk ve yönetiminin göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar anlatıldı.  BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ Görevinin sadece seçim dönemi değil seçildiği günden itibaren çalışmak olduğunu ifade eden ilçe başkanı Yakup Törk, partisini daha güçlendirebilmek için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Törk ve yönetimiyle toplantıda bir araya gelen Emek Mahallesi’ndeki partililer, bunun gibi toplantıların devam etmesini ve parti yönetiminin her zaman iletişim halinde olmasını talep etti.
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, Emek Mahallesi’ndeki partililerle bir araya geldi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, Emek Mahallesi’ndeki partililerle bir araya geldi. İlçe başkanı Yakup Törk, partinin daha güçlenmesi için birlikte çalışılması gerektiğini söyledi. Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ilçe yönetimi, Emek Mahallesi’ndeki partililerle bir araya geldi. İlçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının da katıldığı ziyaretlerde, Törk ve yönetiminin göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar anlatıldı.

 BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Görevinin sadece seçim dönemi değil seçildiği günden itibaren çalışmak olduğunu ifade eden ilçe başkanı Yakup Törk, partisini daha güçlendirebilmek için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Törk ve yönetimiyle toplantıda bir araya gelen Emek Mahallesi’ndeki partililer, bunun gibi toplantıların devam etmesini ve parti yönetiminin her zaman iletişim halinde olmasını talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.