Darıca, CHP'nin İftarında Buluştu

Darıca 30.05.2018 - 22:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca, CHP'nin İftarında Buluştu

Darıca'da faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Bayramoğlu Cücü Otel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Darıcalı muhtarların ve sivil toplum kuruluşların bir araya geldiği iftar programına Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, meclis üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi Yönetimi ile partililer katıldı..Yenilen iftar yemeğinin ardından İlçe Sekreteri Asuman Tolunay'ın sunumu ile CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşmalarını gerçekleştirdi. Törk konuşmasında Ramazan Ayının güzelliğini Darıca'da görev yapan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek davetlerine katılım gösterdikleri için teşekkür etti. EN ZOR SEÇİM Törk'ün ardından kürsüye gelen Kocaeli MilletvekiliöTahsin Tarhan yıllardır siyaset yaptığını ancak yaşadığı en zor seçimlerin 24 Haziran seçim süreci olduğunu ifade etti. Tarhan, "Ramazan Ayı içinde bir seçim süreci yaşamak gerçekten çok zor. Ama seçim seçimdir. Çalışmamıza devam edeceğiz. Güzel yarınlarda hep birlikte kol kola girip halaylar çekmek istiyorsak 24 Haziran seçimlerinden başarı elde etmek zorundayız. Çünkğü bu seçim Cumhuriyetin seçimidir. Bu seçim anayasanın seçimidir." dedi. Haber ile ilgili geniş detay ve bol fotoğraf yarın HEDEF GAZETESİ'nde..
Darıca'da faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Bayramoğlu Cücü Otel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Darıcalı muhtarların ve sivil toplum kuruluşların bir araya geldiği iftar programına Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, meclis üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi Yönetimi ile partililer katıldı..Yenilen iftar yemeğinin ardından İlçe Sekreteri Asuman Tolunay'ın sunumu ile CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşmalarını gerçekleştirdi. Törk konuşmasında Ramazan Ayının güzelliğini Darıca'da görev yapan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek davetlerine katılım gösterdikleri için teşekkür etti.

EN ZOR SEÇİM

Törk'ün ardından kürsüye gelen Kocaeli MilletvekiliöTahsin Tarhan yıllardır siyaset yaptığını ancak yaşadığı en zor seçimlerin 24 Haziran seçim süreci olduğunu ifade etti. Tarhan, "Ramazan Ayı içinde bir seçim süreci yaşamak gerçekten çok zor. Ama seçim seçimdir. Çalışmamıza devam edeceğiz. Güzel yarınlarda hep birlikte kol kola girip halaylar çekmek istiyorsak 24 Haziran seçimlerinden başarı elde etmek zorundayız. Çünkğü bu seçim Cumhuriyetin seçimidir. Bu seçim anayasanın seçimidir." dedi.

Haber ile ilgili geniş detay ve bol fotoğraf yarın HEDEF GAZETESİ'nde..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.