Darıca CHP, Tüm Partileri Ziyaret Etti

Darıca 28.08.2016 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca CHP, Tüm Partileri Ziyaret Etti

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek yürüyüş için CHP Darıca İlçe Yönetimi, ilçede ki tüm siyasi partileri ziyaret ederek davette bulundu.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın yanı sıra Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yürüyüş ve fener alayı gerçekleştirilecek. Büyük bir katılım ile yapılması planlanan yürüyüş 30 Ağustos akşamı saat 19.30’da Çınaraltı Mevkii’nde başlayacak. Yürüyüşün tüm Darıca Halkı ve Darıca Protokolü çerçevesinde yapılmasını planladıklarını belirten Darıca CHP ilçe Yönetimi “Bu yürüyüşte hiçbir siyasi parti bayrağının açılmaması öncelikli hassasiyetimiz olacak. Türk Bayrakları dışında siyasi partileri simgeleyen hiçbir olgunun olmamasını istiyoruz. Her ne kadar CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından organize edilse de tüm vatandaşlarımız, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da dahil olduğu ilçe protokolümüzü ve stk temsilcilerimizi bu yürüyüşümüze davet ediyoruz. Ayrıca ilçemizde faaliyetlerini sürdüren tüm siyasi partilerimizin temsilcilerini de yürüyüşümüze davet ziyaretlerimizi gerçekleştirdik..”dedi. Yürüyüş daveti için Darıca CHP İlçe Yönetimi’nden ziyaret heyetinde İlçe Sekreteri Kadir Işık, Tanıtım Medya Birim Başkanı Evrim Özcan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Yılmaz yer aldılar. Heyet tüm partilerin eksiksiz ziyaret edildiğini ve yürüyüşe davet edildiğinin altını çizdi.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek yürüyüş için CHP Darıca İlçe Yönetimi, ilçede ki tüm siyasi partileri ziyaret ederek davette bulundu.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın yanı sıra Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yürüyüş ve fener alayı gerçekleştirilecek. Büyük bir katılım ile yapılması planlanan yürüyüş 30 Ağustos akşamı saat 19.30’da Çınaraltı Mevkii’nde başlayacak.

Yürüyüşün tüm Darıca Halkı ve Darıca Protokolü çerçevesinde yapılmasını planladıklarını belirten Darıca CHP ilçe Yönetimi “Bu yürüyüşte hiçbir siyasi parti bayrağının açılmaması öncelikli hassasiyetimiz olacak. Türk Bayrakları dışında siyasi partileri simgeleyen hiçbir olgunun olmamasını istiyoruz. Her ne kadar CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından organize edilse de tüm vatandaşlarımız, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da dahil olduğu ilçe protokolümüzü ve stk temsilcilerimizi bu yürüyüşümüze davet ediyoruz. Ayrıca ilçemizde faaliyetlerini sürdüren tüm siyasi partilerimizin temsilcilerini de yürüyüşümüze davet ziyaretlerimizi gerçekleştirdik..”dedi.

Yürüyüş daveti için Darıca CHP İlçe Yönetimi’nden ziyaret heyetinde İlçe Sekreteri Kadir Işık, Tanıtım Medya Birim Başkanı Evrim Özcan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Yılmaz yer aldılar. Heyet tüm partilerin eksiksiz ziyaret edildiğini ve yürüyüşe davet edildiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.