Darıca CHP'ye taşlı saldırı

Darıca 13.04.2017 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca CHP'ye taşlı saldırı

CHP Darıca İlçe Teşkilatı'nın Emek Mahallesi temsilciliğine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu. Parti temsilciliğinin camları kırılırken olay yerine gelen polis soruşturma başlattı. CHP Darıca İlçe Teşkilatı'nın Emek Mahallesi temsilciliğine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu. Referandum çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi'ne açılan temsilciğine sabah saatlerinde gelen partililer camların kırık olduğunu görünce hemen parti yönetimine ve polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis geniş çaplı soruşturma başlattı. TÖRK SALDIRIYI KINADI C HP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk ise saldırıyı kınayarak sorumluların bulunmasını ve adalete hesap vermesini istediklerini söyledi. Törk, şöyle konuştu: "Siyasi partiler demokrasinin gereğidir. Bu tür saldırıları tasvip etmemiz mümkün değil. Daha önce Nenehatun Mahalle temsilciliğimize saldırı olmuştu. Bu kez de Emek Mahallesi temsilciliğimize saldırı oldu. Biz bu olayların takipçisi olacağız. Bu olaylar bizim çalışmamızı engelleyemez. İnadına daha çok çalışacağız. Bizi daha da kenetleyecek. Bir an önce sorumluların bulunmasını adalete hesap verelerini bekliyoruz."

CHP Darıca İlçe Teşkilatı'nın Emek Mahallesi temsilciliğine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu. Parti temsilciliğinin camları kırılırken olay yerine gelen polis soruşturma başlattı.

CHP Darıca İlçe Teşkilatı'nın Emek Mahallesi temsilciliğine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu. Referandum çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi'ne açılan temsilciğine sabah saatlerinde gelen partililer camların kırık olduğunu görünce hemen parti yönetimine ve polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

TÖRK SALDIRIYI KINADI

C HP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk ise saldırıyı kınayarak sorumluların bulunmasını ve adalete hesap vermesini istediklerini söyledi. Törk, şöyle konuştu: "Siyasi partiler demokrasinin gereğidir. Bu tür saldırıları tasvip etmemiz mümkün değil. Daha önce Nenehatun Mahalle temsilciliğimize saldırı olmuştu. Bu kez de Emek Mahallesi temsilciliğimize saldırı oldu. Biz bu olayların takipçisi olacağız. Bu olaylar bizim çalışmamızı engelleyemez. İnadına daha çok çalışacağız. Bizi daha da kenetleyecek. Bir an önce sorumluların bulunmasını adalete hesap verelerini bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.