19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Çine’ye bileniyor

Spor 16.03.2016 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Çine’ye bileniyor

Darıca Çine’ye bileniyor

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalan 3'ncü Lig 3'ncü Grup'taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği sahasında oynayacağı Çine Madran maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz 2 günlük dinlenmenin Pazartesi günü haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirirken, dün de çift idman programı uyguladı. Hafif geçen Pazartesi idmanının ardından dün futbolcularına yüklemeler yapan teknik patron Ramazan Silin, ‘’Çok çalışmalıyız çok’’ diyerek futbolcularına esprili bir dille takıldı. SİLİN: ÇİNE, İKİNCİ YARI 15 PUAN TOPLADI Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin Çine Madranspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Silin, ‘’Cumartesi günü Çine Madranspor ile sahamızda oynayacağımız zorlu bir maç var. Rakibimiz bu liglerde isim olan kaliteli oyunculardan kurulu. İkinci yarıdaki puan sistemine bakıldığında şu anda 6 veya 7. Sırada yer alır. İkinci yarı 15 puan toplamış bir takım. Bize Niğde galibiyetinin morali ile gelecek,  biz rakibimize saygı duyuyoruz. Eğer biz Play-Off’a girmek istiyorsak mutlak kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. 3 puanı alarak tüm taraftarlarımızı ve bizi sevenleri mutlu etmek istiyoruz’’dedi. UĞUR VE MURAT YOK, SELÇUK BELİRSİZ Cezalı ve sakat futbolcuların durumları hakkında da bilgiler veren Silin; ‘’Uğur Çatalca spor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Onun dışında sakat olan futbolcularımızdan Murat Can Bölükbaşı takımla birlikte çalışmaya başladı bu hafta olmazsa bir sonraki hafta sahada olacak. Selçuk, Çatalca maçında sakatlandı ancak hafta sonuna yetişeceğine inanıyorum’’şeklinde konuştu. ‘’TARAFTARIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR’’ Hafta sonu oynayacakları Çine Madran maçında her zamanki gibi taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Ramazan Silin şöyle devam etti; ’’Taraftarımız bizim için çok büyük güç. Bizleri Çanakkale ve Çatalca maçında da yalnız bırakmadılar. Çine Madran maçını da kazanarak onları mutlu etmeye çalışacağız. Onların bizimle olması bize güç veriyor. Her zaman onlara layık olmaya çalışacağız’’ dedi.
Darıca Çine’ye bileniyor

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalan 3'ncü Lig 3'ncü Grup'taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği sahasında oynayacağı Çine Madran maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz 2 günlük dinlenmenin Pazartesi günü haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirirken, dün de çift idman programı uyguladı. Hafif geçen Pazartesi idmanının ardından dün futbolcularına yüklemeler yapan teknik patron Ramazan Silin, ‘’Çok çalışmalıyız çok’’ diyerek futbolcularına esprili bir dille takıldı.

SİLİN: ÇİNE, İKİNCİ YARI 15 PUAN TOPLADI

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin Çine Madranspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Silin, ‘’Cumartesi günü Çine Madranspor ile sahamızda oynayacağımız zorlu bir maç var. Rakibimiz bu liglerde isim olan kaliteli oyunculardan kurulu. İkinci yarıdaki puan sistemine bakıldığında şu anda 6 veya 7. Sırada yer alır. İkinci yarı 15 puan toplamış bir takım. Bize Niğde galibiyetinin morali ile gelecek,  biz rakibimize saygı duyuyoruz. Eğer biz Play-Off’a girmek istiyorsak mutlak kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. 3 puanı alarak tüm taraftarlarımızı ve bizi sevenleri mutlu etmek istiyoruz’’dedi.

UĞUR VE MURAT YOK, SELÇUK BELİRSİZ

Cezalı ve sakat futbolcuların durumları hakkında da bilgiler veren Silin; ‘’Uğur Çatalca spor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Onun dışında sakat olan futbolcularımızdan Murat Can Bölükbaşı takımla birlikte çalışmaya başladı bu hafta olmazsa bir sonraki hafta sahada olacak. Selçuk, Çatalca maçında sakatlandı ancak hafta sonuna yetişeceğine inanıyorum’’şeklinde konuştu.

‘’TARAFTARIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR’’

Hafta sonu oynayacakları Çine Madran maçında her zamanki gibi taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Ramazan Silin şöyle devam etti; ’’Taraftarımız bizim için çok büyük güç. Bizleri Çanakkale ve Çatalca maçında da yalnız bırakmadılar. Çine Madran maçını da kazanarak onları mutlu etmeye çalışacağız. Onların bizimle olması bize güç veriyor. Her zaman onlara layık olmaya çalışacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.