Darıca’da 11/11 heyecanı

Darıca 29.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da 11/11 heyecanı

Darıca’da konuşlu olan Kocaeli Bilecikliler Derneği 11 Kasım 2018 tarihinde Adnan Menderes Kültyür Merkezi’nde büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 11/11 olarak adlandırılan Bilecik’in plakası ile tarihi özdeştiren Bilecikliler, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde, Bilecik valisi, Bilecik Belediye Başkanı, Bilecik ilçe belediye başkanları ve kaymakamlarını, Kocaeli ve Darıca protokolünü bir araya getirmek üzere hazırlıklarını sürdürüyorlar. Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğit’in gazetemiz ile birlikte diğer ilçe protokolüne olan davet gezileri devam ediyor. Ayrıca Bilecik’te faaliyetini sürdüren Ertuğrul Gazi Derneği’nin yönetimi de bu etkinlikte yerini alarak ayrı bir renk katacağıda öğrenildi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte Mehteran konseri, Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne dek Bilecik’in tarihe olanetkileri ve yörenin özellikleri ve konuşmalar yer alacak. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca’da konuşlu olan Kocaeli Bilecikliler Derneği 11 Kasım 2018 tarihinde Adnan Menderes Kültyür Merkezi’nde büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 11/11 olarak adlandırılan Bilecik’in plakası ile tarihi özdeştiren Bilecikliler, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde, Bilecik valisi, Bilecik Belediye Başkanı, Bilecik ilçe belediye başkanları ve kaymakamlarını, Kocaeli ve Darıca protokolünü bir araya getirmek üzere hazırlıklarını sürdürüyorlar. Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğit’in gazetemiz ile birlikte diğer ilçe protokolüne olan davet gezileri devam ediyor. Ayrıca Bilecik’te faaliyetini sürdüren Ertuğrul Gazi Derneği’nin yönetimi de bu etkinlikte yerini alarak ayrı bir renk katacağıda öğrenildi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte Mehteran konseri, Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne dek Bilecik’in tarihe olanetkileri ve yörenin özellikleri ve konuşmalar yer alacak.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.