Darıca’da 19.19’da İstiklal Marşı sesleri

Darıca 20.05.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da 19.19’da İstiklal Marşı sesleri

Darıca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle belediye binası önünde saat 19.19'da İstiklal Marşı okudu. Darıca Belediyesi önünde gerçekleşen törene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, belediye meclis üyeleri ve kurum müdürleri katıldı. İstiklal Marşı töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “‪19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Darıca’da da siyasi parti ilçe başkanları, birim müdürleri ve meclis üyelerimiz ile birlikte saat 19.19’da istiklal marşımızı hep birlikte okuduk” dedi.

Darıca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle belediye binası önünde saat 19.19'da İstiklal Marşı okudu.

Darıca Belediyesi önünde gerçekleşen törene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, belediye meclis üyeleri ve kurum müdürleri katıldı. İstiklal Marşı töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “‪19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Darıca’da da siyasi parti ilçe başkanları, birim müdürleri ve meclis üyelerimiz ile birlikte saat 19.19’da istiklal marşımızı hep birlikte okuduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.