19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da 30 Bin Kişiye Yeni Kimlik Verildi

Darıca 26.09.2017 - 20:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da 30 Bin Kişiye Yeni Kimlik Verildi

İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü  Hamza Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, telefon ve internet yoluyla randevu alanlar ile müdürlüğe gelen 150-200 kişinin yeni kimlik kartı başvurusunda bulunduğunu söyledi. Şu ana kadar 30 bin 361 kişiye yeni cipli kimlik kartı verildiğini ifade eden Kaya, "Müdürlüğümüzde kimlik kartı işlemlerini 3 personelle yürütüyoruz. İşlemlerini tamamlayan vatandaşlarımız en geç bir hafta içinde yeni kimliklerine kavuşmaktadır." diye konuştu.

İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü  Hamza Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, telefon ve internet yoluyla randevu alanlar ile müdürlüğe gelen 150-200 kişinin yeni kimlik kartı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Şu ana kadar 30 bin 361 kişiye yeni cipli kimlik kartı verildiğini ifade eden Kaya, "Müdürlüğümüzde kimlik kartı işlemlerini 3 personelle yürütüyoruz. İşlemlerini tamamlayan vatandaşlarımız en geç bir hafta içinde yeni kimliklerine kavuşmaktadır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.