Darıca’da 4006 rüzgarı

Darıca 17.05.2017 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da 4006 rüzgarı

Darıca’da 16 okulda açılışları süren TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının sonuncusu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda görücüye çıktı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından bir çok projenin oluşturulduğu ve stantlarda sergilendiği çalışmaların yer aldığı fuarlar Darıca’da da büyük ilgi ile takip ediliyor. Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen törenle açıldı. Açılış kurdelesi kesimi öncesinde öğrencilerin hazırladığı türkü sunumu ve karate gösteriler protokol mensupları ve öğrenciler tarafından beğeni ile izlenirken Okul Müdürü Fettullah Çamlıca ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Gültekin, “Darıca’nın TÜBİTAK 4006 projelerinde ayrı bir yeri var. Kocaeli genelinde en fazla eğitim öğretim faaliyetini sürdüren okul sayısı İzmit ve Gebze’de mevcut. İzmit’te ki okul sayısı neredeyse Darıca’nın iki katından daha fazla ancak TÜBİTAK’ın değerlendirmeye aldığı proje sayısı 17. Gebze’nin okul sayısı Darıca’nın iki katı ve proje kabul sayısı 14. Darıca daha az okula sahip olmasına karşılık TÜBİTAK tarafından değerlendirmeye alınan proje sayısı 16. Bu Darıcalı öğrencilerimizin yeteneğini, eğitim kalitesini ve üretkenliğini ortaya koymaktadır ki bizim açımızdan hem sevindirici hem de gurur verici bir durumdur.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca’da 16 okulda açılışları süren TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının sonuncusu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda görücüye çıktı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından bir çok projenin oluşturulduğu ve stantlarda sergilendiği çalışmaların yer aldığı fuarlar Darıca’da da büyük ilgi ile takip ediliyor. Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen törenle açıldı. Açılış kurdelesi kesimi öncesinde öğrencilerin hazırladığı türkü sunumu ve karate gösteriler protokol mensupları ve öğrenciler tarafından beğeni ile izlenirken Okul Müdürü Fettullah Çamlıca ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Gültekin, “Darıca’nın TÜBİTAK 4006 projelerinde ayrı bir yeri var. Kocaeli genelinde en fazla eğitim öğretim faaliyetini sürdüren okul sayısı İzmit ve Gebze’de mevcut. İzmit’te ki okul sayısı neredeyse Darıca’nın iki katından daha fazla ancak TÜBİTAK’ın değerlendirmeye aldığı proje sayısı 17. Gebze’nin okul sayısı Darıca’nın iki katı ve proje kabul sayısı 14. Darıca daha az okula sahip olmasına karşılık TÜBİTAK tarafından değerlendirmeye alınan proje sayısı 16. Bu Darıcalı öğrencilerimizin yeteneğini, eğitim kalitesini ve üretkenliğini ortaya koymaktadır ki bizim açımızdan hem sevindirici hem de gurur verici bir durumdur.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.