Darıca’da 5 yıldızlı sergi!

Darıca 19.06.2019 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da 5 yıldızlı sergi!

Darıca’da son dönemde el sanatlarına olan ilgi çoğalarak artmaya devam ediyor. Darıca Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Burcu Berber, Darıca’da açtığı özel çini seramik sergisinde, hem kendisinin hem de kursiyerlerinin el emeklerini Darıcalılar’ın beğenisine sundu.

Oldukça başarılı işlere imza atan çini seramik öğretmeni Burcu Berber, bu yıl Türkiye genelinde düzenlenen15 Temmuz Şehitleri temalı  sergide sunduğu kendi el yapımı ‘çini tabağıyla’ Kocaeli birinciliği elde ederek adından söz ettirmişti. İşindeki üstün başarısını Darıca’da devam ettiren Berber, “20 kursiyerimizin eserlerinin yer aldığı sergimiz 4 gün boyunca halkımıza açık olacak. Kursiyerlerimizin el emekleriyle ortaya çıkardığı bu güzel eserlerin sergilenmesi bizim için gerçekten büyük mutluluk. Sergimize katılarak ilgisini ve desteğini esirgemeyen Darıca Kaymakamımız sayın Ömer Karaman başta olmak üzere, tüm dostlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim”dedi.  Öte yandan çini seramik sergisinin karşısına El Sanatları Teknoloji Tasarım öğretmeni Saniye Öksin’in de özel sergisi açıldı. Birbirinden güzel ürünleri sergileyen Öksin, vatandaşların sergiye olan ilgileri için teşekkür etti. KAYMAKAM KARAMAN’DAN TEBRİK Eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği önemi her daim gösteren ve bu tarz etkinlikleri neredeyse sektirmeyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da sergiye katıldı. Kursiyerlerin ürünlerini inceleyen Karaman burada yaptığı açıklamada, “Darıca’nın böylesine modern sergilere ev sahipliği yapması gurur verici. Emeği geçen tüm eğitimcilerimizi ve kursiyerlerimizi kutluyorum. Emeklerin görücüye çıktığı bu tarz sergileri oldukça önemsiyorum” ifadelerini kullandı.   Çini seramik öğretmeni Burcu Berber'in aynı zamanda bölgemizin tanınan Kaleci Antrenörlerinden Hasan Berber'in kızı olduğu öğrenildi:     HABER: ÇAĞLAR AKAR
Darıca’da son dönemde el sanatlarına olan ilgi çoğalarak artmaya devam ediyor. Darıca Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Burcu Berber, Darıca’da açtığı özel çini seramik sergisinde, hem kendisinin hem de kursiyerlerinin el emeklerini Darıcalılar’ın beğenisine sundu.

Oldukça başarılı işlere imza atan çini seramik öğretmeni Burcu Berber, bu yıl Türkiye genelinde düzenlenen15 Temmuz Şehitleri temalı  sergide sunduğu kendi el yapımı ‘çini tabağıyla’ Kocaeli birinciliği elde ederek adından söz ettirmişti. İşindeki üstün başarısını Darıca’da devam ettiren Berber, “20 kursiyerimizin eserlerinin yer aldığı sergimiz 4 gün boyunca halkımıza açık olacak. Kursiyerlerimizin el emekleriyle ortaya çıkardığı bu güzel eserlerin sergilenmesi bizim için gerçekten büyük mutluluk. Sergimize katılarak ilgisini ve desteğini esirgemeyen Darıca Kaymakamımız sayın Ömer Karaman başta olmak üzere, tüm dostlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim”dedi.  Öte yandan çini seramik sergisinin karşısına El Sanatları Teknoloji Tasarım öğretmeni Saniye Öksin’in de özel sergisi açıldı. Birbirinden güzel ürünleri sergileyen Öksin, vatandaşların sergiye olan ilgileri için teşekkür etti.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN TEBRİK

Eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği önemi her daim gösteren ve bu tarz etkinlikleri neredeyse sektirmeyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da sergiye katıldı. Kursiyerlerin ürünlerini inceleyen Karaman burada yaptığı açıklamada, “Darıca’nın böylesine modern sergilere ev sahipliği yapması gurur verici. Emeği geçen tüm eğitimcilerimizi ve kursiyerlerimizi kutluyorum. Emeklerin görücüye çıktığı bu tarz sergileri oldukça önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Çini seramik öğretmeni Burcu Berber'in aynı zamanda bölgemizin tanınan Kaleci Antrenörlerinden Hasan Berber'in kızı olduğu öğrenildi:

 

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.