19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Darıca’da acil sorunlara yöneldik”

Darıca 07.05.2020 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darıca’da acil sorunlara yöneldik”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile bir araya gelerek, “Darıca’da acil sorunlara ve çözümlere yöneldik. Bundan sonra ki yol haritamız da yıl yıl hazır” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcılarıyla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın acil sorunlarının çözülmesine yöneldiklerini belirtti. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’lı vatandaşlarımızın oylarına talip olurken hazırlamış olduğumuz seçim beyannamemizde ki projelerin son durumunu değerlendirmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcılarıyla bir araya geldik. PLANIMIZ YIL YIL HAZIR ‪Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Özellikle göreve geldiğimiz bir yıllık süre zarfında Darıca’da acil sorunlara ve çözümlere yöneldik. Bundan sonra ki yol haritamız da yıl yıl hazır. Beş yılın sonunda söz verdiğimiz tüm projelerimizi tamamlamış olacağız. Bu güzel şehir için, hayallerimiz ve projelerimiz için,  ‘Darıca İçin Canla Başla’ çalışmaya devam edeceğiz.”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile bir araya gelerek, “Darıca’da acil sorunlara ve çözümlere yöneldik. Bundan sonra ki yol haritamız da yıl yıl hazır” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcılarıyla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın acil sorunlarının çözülmesine yöneldiklerini belirtti. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’lı vatandaşlarımızın oylarına talip olurken hazırlamış olduğumuz seçim beyannamemizde ki projelerin son durumunu değerlendirmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcılarıyla bir araya geldik.

PLANIMIZ YIL YIL HAZIR

‪Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Özellikle göreve geldiğimiz bir yıllık süre zarfında Darıca’da acil sorunlara ve çözümlere yöneldik. Bundan sonra ki yol haritamız da yıl yıl hazır. Beş yılın sonunda söz verdiğimiz tüm projelerimizi tamamlamış olacağız. Bu güzel şehir için, hayallerimiz ve projelerimiz için,  ‘Darıca İçin Canla Başla’ çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.