Darıca’da Akbulak Köyü Derneği açıldı

Darıca 02.07.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Akbulak Köyü Derneği açıldı

Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği, hafta sonu düzenlenen törenle açıldı. Darıca Osmangazi Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinin açılışı Darıca protokolünü bir araya getirdi.

Darıca’da Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği, hizmete girdi. Eşref Akbaba’nın kurucu başkan olduğu Akbulak Köyü Derneği Osmangazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki dernek merkezinde faaliyete başladı. Derneğin açılışına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Osmangazi mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve çok sayıda davetli katıldı. Derneğin açılış konuşmasını yapan Eşref Akbaba, misafirlere teşekkür ederken amaçlarının dayanışmayı arttırmak olduğunu ifade etti ve “Hepimiz zor şartlar altında köyümüzden buraya gelip yerleştik. Köylülerimiz arasında birlik beraberliği ve dayanışmayı arttırmak için dernek kurduk. Amacımız hep birlikte güzel işlere imza atmak” dedi. Daha sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, selamlama konuşması yaptı. Başkan Karabacak, Akbulak Köyü Derneği’nin hayırlı olmasını dilerken doğduğumuz yerleri unutmamamız ve sürekli giderek ata topraklarına sahip çımamız gerektiğini söyledi. Özellikle gençlere ata topraklarının tanıtılması gerektiğini ifade eden Karabacak, Akbulak Köyü derneğinin güzel çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Konuşmaların ardından derneğin açılış kurdelesi katılımcılarla birlikte kesildi.
Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği, hafta sonu düzenlenen törenle açıldı. Darıca Osmangazi Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinin açılışı Darıca protokolünü bir araya getirdi.

Darıca’da Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği, hizmete girdi. Eşref Akbaba’nın kurucu başkan olduğu Akbulak Köyü Derneği Osmangazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki dernek merkezinde faaliyete başladı. Derneğin açılışına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Osmangazi mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin açılış konuşmasını yapan Eşref Akbaba, misafirlere teşekkür ederken amaçlarının dayanışmayı arttırmak olduğunu ifade etti ve “Hepimiz zor şartlar altında köyümüzden buraya gelip yerleştik. Köylülerimiz arasında birlik beraberliği ve dayanışmayı arttırmak için dernek kurduk. Amacımız hep birlikte güzel işlere imza atmak” dedi.

Daha sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, selamlama konuşması yaptı. Başkan Karabacak, Akbulak Köyü Derneği’nin hayırlı olmasını dilerken doğduğumuz yerleri unutmamamız ve sürekli giderek ata topraklarına sahip çımamız gerektiğini söyledi. Özellikle gençlere ata topraklarının tanıtılması gerektiğini ifade eden Karabacak, Akbulak Köyü derneğinin güzel çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Konuşmaların ardından derneğin açılış kurdelesi katılımcılarla birlikte kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.