Darıca’da altyapı çöktü

Darıca 15.06.2019 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da altyapı çöktü

Darıca’da etkili yağış nedeniyle birçok evi ve işyerini yağmur suyu basarken Darıca Belediyesi’nin altyapıda sınıfa kaldığı görüldü.

Meteorolojinin günler öncesinden uyarıda bulunduğu yaz yağışları bugün Darıca’da etkili oldu. Öğlen saatlerinde Darıca’da etkili olan yağmura vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Aniden etkili olan yağış nedeniyle Darıca’da birçok ve işyerini yağmur suları bastı. Ev ve işyerleri yağmur suları altında kalan vatandaş kendi çabaları yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı. Vatandaşlar yaşanan durumundan Darıca Belediyesi yetkilileri sorumlu tutarak, “Darıca Belediyesi yetkilileri ne zaman altyapıdan söz açılsa şu kadar yatırım yaptıklarını ifade ediyorlar.     ALTYAPIDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK Ancak her yağmurda Darıca’nın altyapı yetersiz kalıyor. Yağmur sularının tahliyesi için itfaiyeyi arıyoruz. İtfaiye kendi yerlerini dahi su bastığını için gelemediklerini söylüyor. Darıca’yı 15 yıldır aynı kişi son 20 yıldır da aynı parti yönetiyor. Ancak Darıca’nın ne altyapısında ne üstyapısında değişen hiçbir şey yok. Yazın yağan bir yağmurda bile bu su baskınları yaşanıyorsa yarın kış olduğunda ne olacağı merak ediyoruz.” diye görüş belirttiler.       İTFAİYEYİ DE SU BASTI Yağan yağmurdan dolayı Darıca’da sadece ve işyerleri su basmadı. Darıca Nenehatun Mahallesi Battal Gazi Caddesi’nde bulunan Darıca İtfaiye Grup Amirliği’ni de su bastı. Darıca İtfaiye Grup Amirliği’nin tamamen yağmur suları altında kaldığı görüldü. Öte yandan Darıca’da yağan yağmurdan dolayı park halindeki birçok aracın da sular altında kaldı. Araçlarının yağmur suları altında kaldığını gören araç sahipleri yaşanan duruma tepki gösterdiler. KÜBRA AKABALI
Darıca’da etkili yağış nedeniyle birçok evi ve işyerini yağmur suyu basarken Darıca Belediyesi’nin altyapıda sınıfa kaldığı görüldü.

Meteorolojinin günler öncesinden uyarıda bulunduğu yaz yağışları bugün Darıca’da etkili oldu. Öğlen saatlerinde Darıca’da etkili olan yağmura vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Aniden etkili olan yağış nedeniyle Darıca’da birçok ve işyerini yağmur suları bastı. Ev ve işyerleri yağmur suları altında kalan vatandaş kendi çabaları yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı. Vatandaşlar yaşanan durumundan Darıca Belediyesi yetkilileri sorumlu tutarak, “Darıca Belediyesi yetkilileri ne zaman altyapıdan söz açılsa şu kadar yatırım yaptıklarını ifade ediyorlar.

 

 

ALTYAPIDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Ancak her yağmurda Darıca’nın altyapı yetersiz kalıyor. Yağmur sularının tahliyesi için itfaiyeyi arıyoruz. İtfaiye kendi yerlerini dahi su bastığını için gelemediklerini söylüyor. Darıca’yı 15 yıldır aynı kişi son 20 yıldır da aynı parti yönetiyor. Ancak Darıca’nın ne altyapısında ne üstyapısında değişen hiçbir şey yok. Yazın yağan bir yağmurda bile bu su baskınları yaşanıyorsa yarın kış olduğunda ne olacağı merak ediyoruz.” diye görüş belirttiler.

 

 

 

İTFAİYEYİ DE SU BASTI

Yağan yağmurdan dolayı Darıca’da sadece ve işyerleri su basmadı. Darıca Nenehatun Mahallesi Battal Gazi Caddesi’nde bulunan Darıca İtfaiye Grup Amirliği’ni de su bastı. Darıca İtfaiye Grup Amirliği’nin tamamen yağmur suları altında kaldığı görüldü. Öte yandan Darıca’da yağan yağmurdan dolayı park halindeki birçok aracın da sular altında kaldı. Araçlarının yağmur suları altında kaldığını gören araç sahipleri yaşanan duruma tepki gösterdiler.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.