GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da araç filosu güçlendi!

Darıca 29.07.2020 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da araç filosu güçlendi!

ÇÖP KAMYONLARINDAN SONRA OTOBÜS VE İŞ MAKİNELERİ DE SATIN ALINDI

Darıca Belediyesi, çöp toplama araçlarından sonra otobüs ve JCB iş makineleri de satın alarak araç filosunu güçlendirdi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye bünyesine yeni alınan araçlarla Darıcalılara daha kaliteli ve verimli hizmet vereceklerini söyledi. Darıca Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Göreve geldikten kısa bir süre sonra tasarruf amacıyla çöp toplama konusunda kiralama dönemini sona erdiren ve çöp kamyonlarını satın alan Darıca Belediyesi 2 adet yeni otobüs, 2 adet iş makinesi ve 1 adet traktör de satın alarak araç filosunu büyüttü. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla belediye bünyesine dahil edilen 2 adet yeni otobüs cenaze nakil hizmetlerinde kullanılacak. 2 adet JCB iş makinesi ve traktör de belediye bünyesinde hizmet verecek. BIYIK: “DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Yeni alınan araçlar için belediye garajında tören düzenlenirken kurban kesildi ve dua edildi. Törene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile garaj ve şantiye personelleri katıldı. Yeni alınan hizmet araçlarıyla Darıcalılara daha iyi hizmet vereceklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz canla başla çalışıyoruz. Araç filomuzu daha da güçlendirerek bugüne kadar olduğu gibi yarın da daha güçlü bir şekilde hizmet vereceğiz. Memleketine cenazesini götürmek isteyen her vatandaşımızın cenazesini ücretsiz olarak götürüyoruz. Yeni aldığımız 2 otobüslerimizle birlikte toplamda 5 otobüsümüzle cenaze nakil hizmetini ücretsiz olarak güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Aldığımız araçlar Darıca’mıza hayırlı olsun” diye konuştu. Okunan duaların ardından tören sona ererken Başkan Muzaffer Bıyık, direksiyona geçerek otobüsü kullandı ve törene katılanları selamladı.
ÇÖP KAMYONLARINDAN SONRA OTOBÜS VE İŞ MAKİNELERİ DE SATIN ALINDI

Darıca Belediyesi, çöp toplama araçlarından sonra otobüs ve JCB iş makineleri de satın alarak araç filosunu güçlendirdi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye bünyesine yeni alınan araçlarla Darıcalılara daha kaliteli ve verimli hizmet vereceklerini söyledi.

Darıca Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Göreve geldikten kısa bir süre sonra tasarruf amacıyla çöp toplama konusunda kiralama dönemini sona erdiren ve çöp kamyonlarını satın alan Darıca Belediyesi 2 adet yeni otobüs, 2 adet iş makinesi ve 1 adet traktör de satın alarak araç filosunu büyüttü. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla belediye bünyesine dahil edilen 2 adet yeni otobüs cenaze nakil hizmetlerinde kullanılacak. 2 adet JCB iş makinesi ve traktör de belediye bünyesinde hizmet verecek.

BIYIK: “DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yeni alınan araçlar için belediye garajında tören düzenlenirken kurban kesildi ve dua edildi. Törene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile garaj ve şantiye personelleri katıldı. Yeni alınan hizmet araçlarıyla Darıcalılara daha iyi hizmet vereceklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz canla başla çalışıyoruz. Araç filomuzu daha da güçlendirerek bugüne kadar olduğu gibi yarın da daha güçlü bir şekilde hizmet vereceğiz. Memleketine cenazesini götürmek isteyen her vatandaşımızın cenazesini ücretsiz olarak götürüyoruz. Yeni aldığımız 2 otobüslerimizle birlikte toplamda 5 otobüsümüzle cenaze nakil hizmetini ücretsiz olarak güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Aldığımız araçlar Darıca’mıza hayırlı olsun” diye konuştu. Okunan duaların ardından tören sona ererken Başkan Muzaffer Bıyık, direksiyona geçerek otobüsü kullandı ve törene katılanları selamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.