Darıca’da Asfaltlar Tamam!

Darıca 06.11.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Asfaltlar Tamam!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, göreve geldiği günden bugüne, 14 yılda ilçe genelinde asfalt ve parke serim çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

14 yılda üst yapıda dev yatırımlar gerçekleştirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Göreve geldiğimiz günden bugüne Darıca’da üst yapı çalışmalarına önem verdik. Darıcalı vatandaşlarımızdan öncelikle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir ki, son yıllarda her yönüyle gelişen ve değişen ilçemizde buna bağlı olarak nüfusumuzda iki yüz bin kişiye yaklaşmış ve üstyapı artık yetersiz kalmaktadır. Hemen hemen her mahallemizde üst yapıyı yenilemek elzem hale gelmiştir. Yapılan alt yapı çalışmalarının hemen ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile hızlı bir şekilde üst yapıyı yenileyerek Darıcamızın çehresini değiştirdik. Üst yapı çalışmalarımız kapsamında, 1 Milyon 200 Bin Metrekare Parke serimi, 1 Milyon 500 Bin Metrekare Asfalt serimi ve ilçemizin giriş çıkış noktalarının düzenlenmesi çalışmalarını Darıca'mız genelinde tamamladık.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, göreve geldiği günden bugüne, 14 yılda ilçe genelinde asfalt ve parke serim çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

14 yılda üst yapıda dev yatırımlar gerçekleştirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Göreve geldiğimiz günden bugüne Darıca’da üst yapı çalışmalarına önem verdik. Darıcalı vatandaşlarımızdan öncelikle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir ki, son yıllarda her yönüyle gelişen ve değişen ilçemizde buna bağlı olarak nüfusumuzda iki yüz bin kişiye yaklaşmış ve üstyapı artık yetersiz kalmaktadır. Hemen hemen her mahallemizde üst yapıyı yenilemek elzem hale gelmiştir. Yapılan alt yapı çalışmalarının hemen ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile hızlı bir şekilde üst yapıyı yenileyerek Darıcamızın çehresini değiştirdik. Üst yapı çalışmalarımız kapsamında, 1 Milyon 200 Bin Metrekare Parke serimi, 1 Milyon 500 Bin Metrekare Asfalt serimi ve ilçemizin giriş çıkış noktalarının düzenlenmesi çalışmalarını Darıca'mız genelinde tamamladık.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.