19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Balcıoğlu aşısı tuttu

Spor 13.03.2018 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da Balcıoğlu aşısı tuttu

Darıca Gençlerbirliği’nin başında harikalar yaratan teknik direktörü Uğur Balcıoğlu, görevi süresince çıktığı 15 maçta farkını ortaya koydu. Darıca’ya geçen yılki teknik direktör Galip Gündoğdu ile gelen Balcıoğlu, sezon başında göreve getirilen Gürses Kılıç’ın yardımcısı olarak Darıca’da kalmış ve 11.haftada Kılıç’ın istifa etmesinden sonra teknik sorumluluğa getirilmişti. Göreve başladığı günden bu yana takımın başında 15 maça çıkan genç teknik adam, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle toplam 33 puan toplarken, oynattığı pozitif futbolla da camianın güvenini kazandı. REHAVETE KAPILMAK YOK Başarıya giden yolda ekip çalışmasının önemine değinen Balcıoğlu,  “İyi bir takımımız var. Tam bir aile havası içindeyiz. Başarımızın sırrı da buradan geliyor. Takım ruhunu yakalamak, arkadaşlık bağını kuvvetlendirmek başarımızın bir parçası. Saha içinde takım olabiliyorsanız başarı da kendiliğinden gelir. Biz bunu başardık. Bundan böyle hem kazanmak, hem liderliği korumanın psikolojisiyle oynayacağız. Çalışmalarımıza aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Rehavete kapılmak yok. İnşallah Darıca Gençlerbirliği’ni sezon sonunda hak ettiği 2.Lig’e taşıyacağız ifadelerini kullandı. Resim: 6 Sezona kötü başlamasına rağmen Uğur Balcıoğlu ile kendini bulan Darıca G.B. artık tam bir zirve takımı UĞUR BALCIOĞLU’NUN KARNESİ 15 MAÇ: 10 GALİBİYET, 3 BERABERLİK, 2 YENİLGİ 33 PUAN, ATTIĞI GOL: 28, YEDİĞİ GOL: 8 DARICA G.B-Kırıkhan: 0-1 Yeşil Bursa-DARICA G.B.:0-1 DARICA G.B.-Anadolu Bağcılar:0-0 24 Erzincan-DARICA G.B.:0-0 DARICA G.B.-Yeni Orduspor:4-2 Muğlaspor-DARICA G.B.:0-0 Ergene Velimeşe-DARICA G.B:1-3 DARICA G.B.-Pazarspor:3-1 Ankara Demir-DARICA G.B.:0-2 DARICA G.B.-Kayseri Erciyes:5-1 DARICA G.B.-Van B.Ş.BLD:1-0 Kasımpaşa Erok-DARICA G.B.:0-2 DARICA G.B.-Gölcükspor:0-1 Tire 1922-DARICA G.B.1-3 DARICA G.B-Diyarbekir:4-0

Darıca Gençlerbirliği’nin başında harikalar yaratan teknik direktörü Uğur Balcıoğlu, görevi süresince çıktığı 15 maçta farkını ortaya koydu. Darıca’ya geçen yılki teknik direktör Galip Gündoğdu ile gelen Balcıoğlu, sezon başında göreve getirilen Gürses Kılıç’ın yardımcısı olarak Darıca’da kalmış ve 11.haftada Kılıç’ın istifa etmesinden sonra teknik sorumluluğa getirilmişti. Göreve başladığı günden bu yana takımın başında 15 maça çıkan genç teknik adam, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle toplam 33 puan toplarken, oynattığı pozitif futbolla da camianın güvenini kazandı.

REHAVETE KAPILMAK YOK

Başarıya giden yolda ekip çalışmasının önemine değinen Balcıoğlu,  “İyi bir takımımız var. Tam bir aile havası içindeyiz. Başarımızın sırrı da buradan geliyor. Takım ruhunu yakalamak, arkadaşlık bağını kuvvetlendirmek başarımızın bir parçası. Saha içinde takım olabiliyorsanız başarı da kendiliğinden gelir. Biz bunu başardık. Bundan böyle hem kazanmak, hem liderliği korumanın psikolojisiyle oynayacağız. Çalışmalarımıza aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Rehavete kapılmak yok. İnşallah Darıca Gençlerbirliği’ni sezon sonunda hak ettiği 2.Lig’e taşıyacağız ifadelerini kullandı.

Resim: 6 Sezona kötü başlamasına rağmen Uğur Balcıoğlu ile kendini bulan Darıca G.B. artık tam bir zirve takımı

UĞUR BALCIOĞLU’NUN KARNESİ

15 MAÇ: 10 GALİBİYET, 3 BERABERLİK, 2 YENİLGİ

33 PUAN, ATTIĞI GOL: 28, YEDİĞİ GOL: 8

DARICA G.B-Kırıkhan: 0-1

Yeşil Bursa-DARICA G.B.:0-1

DARICA G.B.-Anadolu Bağcılar:0-0

24 Erzincan-DARICA G.B.:0-0

DARICA G.B.-Yeni Orduspor:4-2

Muğlaspor-DARICA G.B.:0-0

Ergene Velimeşe-DARICA G.B:1-3

DARICA G.B.-Pazarspor:3-1

Ankara Demir-DARICA G.B.:0-2

DARICA G.B.-Kayseri Erciyes:5-1

DARICA G.B.-Van B.Ş.BLD:1-0

Kasımpaşa Erok-DARICA G.B.:0-2

DARICA G.B.-Gölcükspor:0-1

Tire 1922-DARICA G.B.1-3

DARICA G.B-Diyarbekir:4-0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.