'Darıca'da başarılı olduk'

Darıca 19.04.2017 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

'Darıca'da başarılı olduk'

DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK, SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'daki referandum sonuçlarını değerlendirdi. Darıca'da başarılı olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, Bu seçimler Darıca'da başarıyla sonuçlanmıştır. Türkiye'de de başarıyla sonuçlanmış ve akabinde yeni sisteme geçilmiştir." dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 16 Nisan referandumunun ardından durum değerlendirmesi yapmak basın toplantısı düzenledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'la birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Karabacak, Darıca'da başarılı bir seçimi geride bıraktıklarını söyledi. Artık hizmet zamanı olduğunu ve seçimin geride kaldığını belirten Karabacak, şöyle konuştu: "Demokrasilerde sonuç sandıktır. Demokrasiye inanıyorsak sandıktan çıkan sonuca da saygı duymamız gerekiyor. Bundan sonra artık hizmet zamanı. Birlik beraberlik zamanı. Bu seçimde herkes kazanmıştır. Seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Türkiye olmuştur." DARICA'DA NASIL ÇALIŞILDI? Darıca'da nasıl bir seçim süreci geçirdiklerini de anlatan Başkan Karabacak, "Darıca'da iki üç koldan çalışma yaptık. Yoğun bir süreç geçirdik. 240 ev ziyareti, 45 site ve 56 dernek ziyareti gerçekleştirdik. Darıca'daki bütün caddelerde esnafımızı en az iki kez ziyaret ettik. 6 tane ulusal televizyon ve 2 tane radyo kanalında süreci anlattık. 218 hasta ziyareti yaptık. Diriliş yürüyüşü ve konser gerçekleştirdik. Kararım Evet platformu olarak kısa film yarışması yaptık ve gençlerle buluştuk. Teşkilatımızla, milletvekillerimizle uyumlu bir süreç geçirdik. Zaten tarafsız olmam beklenmezdi ve aktif bir şekilde referandum süreci boyunca çalıştık" dedi. DARICA'DA BAŞARILI OLDUK Gebze bölgesinde Darıca'nın düşük oy aldığı şeklindeki değerlendirmeleri de cevaplayan ve Darıca'da seçim sonuçlarının başarılı olduğunu kaydeden Başkan Karabacak, "Bu seçimler Darıca'da başarıyla sonuçlanmıştır. Türkiye'de de başarıyla sonuçlanmış ve akabinde yeni sisteme geçilmiştir. Darıca'da diğer bölgelerde olmayan faktörler var. Darıca diğer ilçelerden farklı bir konuma sahip. Darıca'da güçlü bir HDP oranı var. Aynı şekilde kemikleşmiş bir CHP oyu var.  MHP'nin de bir oy potansiyeli var. Bir yerden diğerine oy aktarmak kolay olmuyor. Bu bir hizmet seçimi değildi. Dolayısıyla en çok hizmet yaptığımız mahallelerde Hayır oyu çıktı. Vatandaşlarımız farklı sebeplerden oy vermiştir. " şeklinde konuştu.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK, SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'daki referandum sonuçlarını değerlendirdi. Darıca'da başarılı olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, Bu seçimler Darıca'da başarıyla sonuçlanmıştır. Türkiye'de de başarıyla sonuçlanmış ve akabinde yeni sisteme geçilmiştir." dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 16 Nisan referandumunun ardından durum değerlendirmesi yapmak basın toplantısı düzenledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'la birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Karabacak, Darıca'da başarılı bir seçimi geride bıraktıklarını söyledi. Artık hizmet zamanı olduğunu ve seçimin geride kaldığını belirten Karabacak, şöyle konuştu: "Demokrasilerde sonuç sandıktır. Demokrasiye inanıyorsak sandıktan çıkan sonuca da saygı duymamız gerekiyor. Bundan sonra artık hizmet zamanı. Birlik beraberlik zamanı. Bu seçimde herkes kazanmıştır. Seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Türkiye olmuştur."

DARICA'DA NASIL ÇALIŞILDI?

Darıca'da nasıl bir seçim süreci geçirdiklerini de anlatan Başkan Karabacak, "Darıca'da iki üç koldan çalışma yaptık. Yoğun bir süreç geçirdik. 240 ev ziyareti, 45 site ve 56 dernek ziyareti gerçekleştirdik. Darıca'daki bütün caddelerde esnafımızı en az iki kez ziyaret ettik. 6 tane ulusal televizyon ve 2 tane radyo kanalında süreci anlattık. 218 hasta ziyareti yaptık. Diriliş yürüyüşü ve konser gerçekleştirdik. Kararım Evet platformu olarak kısa film yarışması yaptık ve gençlerle buluştuk. Teşkilatımızla, milletvekillerimizle uyumlu bir süreç geçirdik. Zaten tarafsız olmam beklenmezdi ve aktif bir şekilde referandum süreci boyunca çalıştık" dedi.

DARICA'DA BAŞARILI OLDUK

Gebze bölgesinde Darıca'nın düşük oy aldığı şeklindeki değerlendirmeleri de cevaplayan ve Darıca'da seçim sonuçlarının başarılı olduğunu kaydeden Başkan Karabacak, "Bu seçimler Darıca'da başarıyla sonuçlanmıştır. Türkiye'de de başarıyla sonuçlanmış ve akabinde yeni sisteme geçilmiştir. Darıca'da diğer bölgelerde olmayan faktörler var. Darıca diğer ilçelerden farklı bir konuma sahip. Darıca'da güçlü bir HDP oranı var. Aynı şekilde kemikleşmiş bir CHP oyu var.  MHP'nin de bir oy potansiyeli var. Bir yerden diğerine oy aktarmak kolay olmuyor. Bu bir hizmet seçimi değildi. Dolayısıyla en çok hizmet yaptığımız mahallelerde Hayır oyu çıktı. Vatandaşlarımız farklı sebeplerden oy vermiştir. " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.