Darıca'da Başkanın İstifası Yarın

Darıca 11.10.2018 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Başkanın İstifası Yarın

Cumhuriyet Halk Partisi, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık sürecini başlattı. İl ve İlçe Örgütlerinde görev yapanlar için istifa süreci ise yarın (12 Ekim Cuma) doluyor.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için CHP 1 Ekim itibariyle aday adaylık sürecini başlattı. 12 Ekim’de İl ve İlçe Örgütlerinde görev yapanların istifa etmeleri için süre doluyor. CHP KocaeliÖrgütünde de istifalar yavaş yavaş başladı. Son gün olan yarın ise istifaların yoğunlukta olması bekleniyor. YARIN İSTİFA EDİYOR Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla Darıca’da gençlik olarak ivmeyi yükselten, başarılı işlere imza atan CHP Darıca Gençlik Kolları İlçe Başkanı Aydın Işık yarın görevinden istifa ediyor. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Darıca Belediye Meclisi için aday adayı olacak olan Aydın Işık, istifa sürecinin son günü olan 12 Ekim Cuma günü istifasını İl Başkanlığına sunacak. Aydın Işık, Darıca Belediye Meclisine aday adayı olma düşüncesini ilk olarak ailesi ve ilçe örgütü ile paylaşıp görüşlerini aldı. Ardından Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ile görüştü. Işık son olarak İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’a aday adaylığı konusunda bilgi verdi. Her kesimden olumlu görüş alan, destek gören Işık, son kararını vererek aday adaylık için istifa etmeye karar verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık sürecini başlattı. İl ve İlçe Örgütlerinde görev yapanlar için istifa süreci ise yarın (12 Ekim Cuma) doluyor.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için CHP 1 Ekim itibariyle aday adaylık sürecini başlattı. 12 Ekim’de İl ve İlçe Örgütlerinde görev yapanların istifa etmeleri için süre doluyor. CHP KocaeliÖrgütünde de istifalar yavaş yavaş başladı. Son gün olan yarın ise istifaların yoğunlukta olması bekleniyor.

YARIN İSTİFA EDİYOR

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla Darıca’da gençlik olarak ivmeyi yükselten, başarılı işlere imza atan CHP Darıca Gençlik Kolları İlçe Başkanı Aydın Işık yarın görevinden istifa ediyor. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Darıca Belediye Meclisi için aday adayı olacak olan Aydın Işık, istifa sürecinin son günü olan 12 Ekim Cuma günü istifasını İl Başkanlığına sunacak. Aydın Işık, Darıca Belediye Meclisine aday adayı olma düşüncesini ilk olarak ailesi ve ilçe örgütü ile paylaşıp görüşlerini aldı. Ardından Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ile görüştü. Işık son olarak İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’a aday adaylığı konusunda bilgi verdi. Her kesimden olumlu görüş alan, destek gören Işık, son kararını vererek aday adaylık için istifa etmeye karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.