19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Bayan Aday

Darıca 08.10.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Bayan Aday

Darıca'da artık yerel seçimin yoğunluğu ve heyecanı yaşanmaya başlandı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimde Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri kadar muhtarlıkların da belirlenecek olması, bu yönde ki girişimleride harekete geçirdi. Darıca'nın en eski mahallerinden biri olan Emek Mahallesi muhtarlık seçimlerinin en heyeacnlı çekişmesine sahne olacağa benziyor. Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Havva Köse bu görevinden istifa ederek muhtarlık yarışı içinde olmak istediğini belirtti Köse muhtarlık aday girişimine ilişkin yaptığı açıklamada, "Emek Mahallesi bir zamanlar Darıca'nın en nezih mahallesi konumunda idi. Ama bir çok konuda çok geride kaldık. Muhtarlığın sadece evrak vermekle olmayacağı görüşündeyim. Biraz istek ve talepler doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Muhtar dediğiniz kişinn mahallesinin gelişimi için gerçekten çaba sarfetmesi gerekir. Benim amcamda muhtardı. Köyün yolunun ve sağlık ocağının gelmesini sağladı.Demek ki en küçük mülki erkan dahi birçok şeyi istemesini bilirse yaptırmasınıda sağlayabilir. Çözüm odaklı bir mülki erkan olmak en önemli hedefim." dedi Havva Köse Kimdir? Aslen Trabzonlu. Ancak Sakarya Hendek Doğumlu. 41 yıldır darıca Emek Mahallesi'nde ikamet ediyor. Darıca Lisesi ve sonrasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu. Son olarak her kesimin muhtarı olacağı düşüncesi ile siyasi bir taraf içinde olmamak adına Darıca Ak Parti Kadrolarında İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi iken bu görevinde istifa etti. Kendine ait bir iş dalında esnaflık yapıyor.
Darıca'da artık yerel seçimin yoğunluğu ve heyecanı yaşanmaya başlandı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimde Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri kadar muhtarlıkların da belirlenecek olması, bu yönde ki girişimleride harekete geçirdi. Darıca'nın en eski mahallerinden biri olan Emek Mahallesi muhtarlık seçimlerinin en heyeacnlı çekişmesine sahne olacağa benziyor. Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Havva Köse bu görevinden istifa ederek muhtarlık yarışı içinde olmak istediğini belirtti Köse muhtarlık aday girişimine ilişkin yaptığı açıklamada, "Emek Mahallesi bir zamanlar Darıca'nın en nezih mahallesi konumunda idi. Ama bir çok konuda çok geride kaldık. Muhtarlığın sadece evrak vermekle olmayacağı görüşündeyim. Biraz istek ve talepler doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Muhtar dediğiniz kişinn mahallesinin gelişimi için gerçekten çaba sarfetmesi gerekir. Benim amcamda muhtardı. Köyün yolunun ve sağlık ocağının gelmesini sağladı.Demek ki en küçük mülki erkan dahi birçok şeyi istemesini bilirse yaptırmasınıda sağlayabilir. Çözüm odaklı bir mülki erkan olmak en önemli hedefim." dedi

Havva Köse Kimdir?

Aslen Trabzonlu. Ancak Sakarya Hendek Doğumlu. 41 yıldır darıca Emek Mahallesi'nde ikamet ediyor. Darıca Lisesi ve sonrasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu. Son olarak her kesimin muhtarı olacağı düşüncesi ile siyasi bir taraf içinde olmamak adına Darıca Ak Parti Kadrolarında İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi iken bu görevinde istifa etti. Kendine ait bir iş dalında esnaflık yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.