19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da bayram mesaisi

Darıca 09.06.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da bayram mesaisi

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı süresince cadde ve sokakların temizliği için gece gündüz demeden mesai harcadılar.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla bayramdan önce başlatılan temizlik çalışmaları ve sokakların yıkanması işlemi, bayram tatilinde de devam etti. Hummalı bir çalışmanın sürdüğü Darıca’da ana caddeler ve sokaklar tazyikli suyla yıkanarak cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken atıklar temizleniyor. Ramazan Bayramı öncesi başlatılan temizlik çalışmaları, bayram tatili boyunca da sürdürüldü. EKİPLERDEN YOĞUN ÇALIŞMA Darıca’nın en işlek cadde ve sokaklarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği sahil ve mesire alanlarında da ekipler, sürekli teyakkuz halinde oldu. Gece geç saatlere kadar mesai harcayan ekipler, daha temiz bir Darıca için nöbet tuttular ve 7/24 çalışma yaptılar. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gece gündüz demeden bayram tatili boyunca da çalışmalarını sürdüren temizlik işleri ekipleri hummalı bir çalışma yürüttüler.
Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı süresince cadde ve sokakların temizliği için gece gündüz demeden mesai harcadılar.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla bayramdan önce başlatılan temizlik çalışmaları ve sokakların yıkanması işlemi, bayram tatilinde de devam etti. Hummalı bir çalışmanın sürdüğü Darıca’da ana caddeler ve sokaklar tazyikli suyla yıkanarak cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken atıklar temizleniyor. Ramazan Bayramı öncesi başlatılan temizlik çalışmaları, bayram tatili boyunca da sürdürüldü.

EKİPLERDEN YOĞUN ÇALIŞMA

Darıca’nın en işlek cadde ve sokaklarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği sahil ve mesire alanlarında da ekipler, sürekli teyakkuz halinde oldu. Gece geç saatlere kadar mesai harcayan ekipler, daha temiz bir Darıca için nöbet tuttular ve 7/24 çalışma yaptılar. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gece gündüz demeden bayram tatili boyunca da çalışmalarını sürdüren temizlik işleri ekipleri hummalı bir çalışma yürüttüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.