Darıca'da bir araya geldiler

Darıca 21.12.2016 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da bir araya geldiler

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği Gençlik Kolları’nın düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı’na katıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği Gençlik Kolları'nın düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı programda şehitler dualar ile anıldı. AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği (İSPADER) Gençlik Kolları trafından düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programında hemşehriyle Darıca'da bir araya geldi. Sarıkamış şehitlerinin dualarla anıldığı etkinlikte konuşan Ilıcalı " Sarıkamış şehitlerimizi, bu topraklarda ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi için canını ortaya koyarak mücadele ederek şehit olan tüm vatan evlatlarımızı minnet ve şükranla anıyorum. Şüphesiz ki şehitlik mertebesi bizler için çok değerli, maneviyatı yüksek bir mertebedir. Bu vatan için toprağa düşmüş her asker, her ana kuzusu, her vatansever şehitlik mertebesine yeniden ulaşmak için tekrar dünyaya gelmeyi isteyecek kadar kutsal bir mertebededir." dedi. Dualar ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirilen programda, Sarıkamış Harekatının sahnelendiği oyun davetlilere ve Ilıcalı'ya duygu dolu anlar yaşattı. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği Gençlik Kolları’nın düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı’na katıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği Gençlik Kolları'nın düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı programda şehitler dualar ile anıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği (İSPADER) Gençlik Kolları trafından düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programında hemşehriyle Darıca'da bir araya geldi.

Sarıkamış şehitlerinin dualarla anıldığı etkinlikte konuşan Ilıcalı " Sarıkamış şehitlerimizi, bu topraklarda ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi için canını ortaya koyarak mücadele ederek şehit olan tüm vatan evlatlarımızı minnet ve şükranla anıyorum. Şüphesiz ki şehitlik mertebesi bizler için çok değerli, maneviyatı yüksek bir mertebedir. Bu vatan için toprağa düşmüş her asker, her ana kuzusu, her vatansever şehitlik mertebesine yeniden ulaşmak için tekrar dünyaya gelmeyi isteyecek kadar kutsal bir mertebededir." dedi.

Dualar ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirilen programda, Sarıkamış Harekatının sahnelendiği oyun davetlilere ve Ilıcalı'ya duygu dolu anlar yaşattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.