Darıca'da bir başka defile

Darıca 25.04.2016 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da bir başka defile

Hayvan temalı defile ilgi gördü. Darıca hayvanat bahçesinde üniversite öğrencilerinin hazırladığı hayvan temalı kıyafetlerden oluşan defile ilgi çekti.

Darıca hayvanat bahçesinde üniversite öğrencilerinin hazırladığı hayvan temalı kıyafetlerden oluşan defile ilgi çekti. Darıca  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nın kuruluşunun 23'üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama yapıldı. Kutlamlara,  Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Akalın,  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Yücel Yılmaz ve ziyaretçiler katıldı. Marmara Üniversitesi Tasarım ve Moda Bölümü öğrencilerinin hazırladığı, 'Dostun için tasarla' adı verilen defilede hayvan temalı kıyafetler sergilendi. Üzerinde maymun, kelebek, tavus kuşu, timsah, kartal gibi hayvanların resim ve figürlerinin yer aldığı kıyafetler ilgi çekti. Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü  Yücel Yılmaz, "En son  Türkiye'nin ilk gergedanını getirmiştik. Önümüzdeki ay içerisinde de onun dişisini getireceğiz. Çizgili sırtlanımız da  Türkiye'de ilk olacak ve o da önümüzdeki ay içerisinde gelecek. 2015 yılında ziyaretçi sayımız 550 bine ulaştı. Bu yıl hedefimiz 750 bin. Ondan sonra da hedefimiz 1 milyon" dedi.
Hayvan temalı defile ilgi gördü. Darıca hayvanat bahçesinde üniversite öğrencilerinin hazırladığı hayvan temalı kıyafetlerden oluşan defile ilgi çekti.

Darıca hayvanat bahçesinde üniversite öğrencilerinin hazırladığı hayvan temalı kıyafetlerden oluşan defile ilgi çekti. Darıca  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nın kuruluşunun 23'üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama yapıldı. Kutlamlara,  Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Akalın,  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Yücel Yılmaz ve ziyaretçiler katıldı. Marmara Üniversitesi Tasarım ve Moda Bölümü öğrencilerinin hazırladığı, 'Dostun için tasarla' adı verilen defilede hayvan temalı kıyafetler sergilendi. Üzerinde maymun, kelebek, tavus kuşu, timsah, kartal gibi hayvanların resim ve figürlerinin yer aldığı kıyafetler ilgi çekti.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü  Yücel Yılmaz, "En son  Türkiye'nin ilk gergedanını getirmiştik. Önümüzdeki ay içerisinde de onun dişisini getireceğiz. Çizgili sırtlanımız da  Türkiye'de ilk olacak ve o da önümüzdeki ay içerisinde gelecek. 2015 yılında ziyaretçi sayımız 550 bine ulaştı. Bu yıl hedefimiz 750 bin. Ondan sonra da hedefimiz 1 milyon" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.