Darıca’da bir ilk!

Darıca 05.07.2018 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da bir ilk!

DARICALILAR YAPI KAYIT BELGESİ’NE KAVUŞMAYA BAŞLADI

Türkiye genelinde 14 milyon yapıyı ilgilendiren ve imar barışı da denilen düzenlemeler 2018 yılı içerisinde tamamlandı. İmar alanında son 30 yılın en büyük olayı olarak gösterilen yeni düzenlemeler içerisinde yer verilen ve 13 milyon yapıyı ilgilendiren Yapı Kayıt Belgesi başvuruları sürerken, Darıca’da belgesine kavuşan ilk isim Sercan Topçu oldu. DÜZGÜN YAPI GAYRİMENKUL İLKİ YAŞATTI Darıca’nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Düzgün Yapı Gayrimenkul’un başvuruları kabul ettiği Yapı Kayıt Belgesi hakkında açıklama yapan Düzgün Yapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Düzgün, Darıcalı vatandaşların bu fırsattan bir an önce faydalanması için başvurularını geciktirmemeleri gerektiğinin altını çizdi. Düzgün Yapı Gayrimenkul Adres: Zincirlikuyu Mah. Alaslan Sok. No:2 İrtibat numarası: 02626060259  
DARICALILAR YAPI KAYIT BELGESİ’NE KAVUŞMAYA BAŞLADI

Türkiye genelinde 14 milyon yapıyı ilgilendiren ve imar barışı da denilen düzenlemeler 2018 yılı içerisinde tamamlandı. İmar alanında son 30 yılın en büyük olayı olarak gösterilen yeni düzenlemeler içerisinde yer verilen ve 13 milyon yapıyı ilgilendiren Yapı Kayıt Belgesi başvuruları sürerken, Darıca’da belgesine kavuşan ilk isim Sercan Topçu oldu.

DÜZGÜN YAPI GAYRİMENKUL İLKİ YAŞATTI

Darıca’nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Düzgün Yapı Gayrimenkul’un başvuruları kabul ettiği Yapı Kayıt Belgesi hakkında açıklama yapan Düzgün Yapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Düzgün, Darıcalı vatandaşların bu fırsattan bir an önce faydalanması için başvurularını geciktirmemeleri gerektiğinin altını çizdi. Düzgün Yapı Gayrimenkul Adres: Zincirlikuyu Mah. Alaslan Sok. No:2 İrtibat numarası: 02626060259

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.