Darıca’da bisikletli polis dönemi

Darıca 19.06.2020 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da bisikletli polis dönemi

Darıca’da vatandaşların ur ve güvenliği için genel asayişin sağlanması ve önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin arttırılması amacıyla, bisikletli polis timleri göreve başladı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bisikletli polis timlerinin göreve başladığını bir basın açıklaması ile duyurdu. Yapılan açıklamada, “Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için genel asayişin sağlanması ve önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin arttırılması amacıyla, İzmit ve Darıca İlçelerimizde Bisikletli Polis Timleri 18.06.2020 günü faaliyete başlamıştır. Araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgeler ile park-bahçe ve sahil bölgelerinde görev yapacak olan Bisikletli Polis Timlerimiz, olaylara hızlı müdahalesi ile şehrimizin asayişine katkı sağlayacaktır. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Darıca’da vatandaşların ur ve güvenliği için genel asayişin sağlanması ve önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin arttırılması amacıyla, bisikletli polis timleri göreve başladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bisikletli polis timlerinin göreve başladığını bir basın açıklaması ile duyurdu. Yapılan açıklamada, “Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için genel asayişin sağlanması ve önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin arttırılması amacıyla, İzmit ve Darıca İlçelerimizde Bisikletli Polis Timleri 18.06.2020 günü faaliyete başlamıştır. Araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgeler ile park-bahçe ve sahil bölgelerinde görev yapacak olan Bisikletli Polis Timlerimiz, olaylara hızlı müdahalesi ile şehrimizin asayişine katkı sağlayacaktır. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.