19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Çetinkaya rüzgarı!

Darıca 26.03.2019 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Çetinkaya rüzgarı!

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, seçim çalışmalarına hızla devam etmekte.

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, seçim çalışmalarına hızla devam etmekte. Çetinkaya’nın önceki akşam durağı, Darıca Giresun Çamoluklular Derneği oldu. Burada konuşan Çetinkaya "Biz yerel seçim yapıyoruz, genel seçim yapmıyoruz. Biraz düşünelim, takılmayalım bir yerlere, ayaklarımızı sağlam basalım. Biraz gerçekçi olalım. Ne olur gerçekleri görelim. Şimdi Darıca İlçemizde bir seçim yapacağız. Darıca’nın sorunlarını konuşmayacağız. Ne konuşacağız beka sorunu, ittifak ne alakası var. Biz 1389 seçim bölgesinde tek başımıza, ittifaksız, kimsenin çatısı altına girmeden, kendi adayımızla seçime girerken, hal böyleyken  Peki Darıca’nın sorunları ne olacak? Darıca’nın bütçesi ne alemde peki? Borcu nedir? Elde kalan ne Darıca’da? Hizmet doğru mu yapıldı? Biz bekayı değil Darıca’yı konuşalım. Masaya Darıca’yı yatıralım. Bizim meselemiz Darıca. Tabi ki genel seçim olsa konuşalım bekayı, konuşalım ülkemizi... " dedi. Çetinkaya, Darıc’ada yerel seçim havası olması gerektiğini, Hizmeti güvenle "Dürüst başkan, Dürüst yönetim " sloganını söyleyerek, “94 Ruhu diye söylüyorlar. O ruh bizde  ruh. Çağırmakla ruh gelmez.”diye konuştu.
Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, seçim çalışmalarına hızla devam etmekte.

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, seçim çalışmalarına hızla devam etmekte. Çetinkaya’nın önceki akşam durağı, Darıca Giresun Çamoluklular Derneği oldu. Burada konuşan Çetinkaya "Biz yerel seçim yapıyoruz, genel seçim yapmıyoruz.

Biraz düşünelim, takılmayalım bir yerlere, ayaklarımızı sağlam basalım. Biraz gerçekçi olalım. Ne olur gerçekleri görelim. Şimdi Darıca İlçemizde bir seçim yapacağız. Darıca’nın sorunlarını konuşmayacağız. Ne konuşacağız beka sorunu, ittifak ne alakası var. Biz 1389 seçim bölgesinde tek başımıza, ittifaksız, kimsenin çatısı altına girmeden, kendi adayımızla seçime girerken, hal böyleyken  Peki Darıca’nın sorunları ne olacak? Darıca’nın bütçesi ne alemde peki? Borcu nedir? Elde kalan ne Darıca’da? Hizmet doğru mu yapıldı? Biz bekayı değil Darıca’yı konuşalım. Masaya Darıca’yı yatıralım. Bizim meselemiz Darıca. Tabi ki genel seçim olsa konuşalım bekayı, konuşalım ülkemizi... " dedi. Çetinkaya, Darıc’ada yerel seçim havası olması gerektiğini, Hizmeti güvenle "Dürüst başkan, Dürüst yönetim " sloganını söyleyerek, “94 Ruhu diye söylüyorlar. O ruh bizde  ruh. Çağırmakla ruh gelmez.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.