19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da cinayet

Darıca 27.03.2016 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da cinayet

Darıca da şarkıcı 51 yaşındaki Hasan Somuncu borcunu ödemesini isteyen yeğeni ile kavga etti.

 Darıca İlçesi'nde şarkıcı 51 yaşındaki Hasan Somuncu borcunu ödemesini isteyen yeğeni ile kavga etti. Somuncu kavganın ardından evinin önüne gelerek dışarı çıkmasını isteyen yeğeni 34 yaşındaki Sinan Somuncu'yu bıçaklayarak öldürdü. Olay bu sabah  Darıca Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. İlçedeki eğlence mekanlarında şarkıcılık yapan Hasan Somuncu kredi çekerek yeğeni Sinan Somuncu'ya verdi. Hasan Somuncu dün akşam bir araya geldiği yeğeninden borcunu ödemesini istedi. Hasan Somuncu ile Sinan Somuncu yumruk yumruğa kavga ederken, araya girenler tarafından ayırıldılar. Amca ve yeğen daha sonra evlerine gitti. Sinan Somuncu bu sabah amcasının evinin önüne giderek amcasından dışarı çıkmasını istedi. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile dışarı çıkan Hasan Somuncu kavga ettiği yeğeni Sinan Somuncu'yu bıçakladı.  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Somuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen ölürken Hasan Somuncu gözaltına alındı. Hasan Somuncu'nun  Darıca İlçe  Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınırken, soruşturma başlatıldı.
Darıca da şarkıcı 51 yaşındaki Hasan Somuncu borcunu ödemesini isteyen yeğeni ile kavga etti.

 Darıca İlçesi'nde şarkıcı 51 yaşındaki Hasan Somuncu borcunu ödemesini isteyen yeğeni ile kavga etti. Somuncu kavganın ardından evinin önüne gelerek dışarı çıkmasını isteyen yeğeni 34 yaşındaki Sinan Somuncu'yu bıçaklayarak öldürdü.

Olay bu sabah  Darıca Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. İlçedeki eğlence mekanlarında şarkıcılık yapan Hasan Somuncu kredi çekerek yeğeni Sinan Somuncu'ya verdi. Hasan Somuncu dün akşam bir araya geldiği yeğeninden borcunu ödemesini istedi. Hasan Somuncu ile Sinan Somuncu yumruk yumruğa kavga ederken, araya girenler tarafından ayırıldılar. Amca ve yeğen daha sonra evlerine gitti.

Sinan Somuncu bu sabah amcasının evinin önüne giderek amcasından dışarı çıkmasını istedi. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile dışarı çıkan Hasan Somuncu kavga ettiği yeğeni Sinan Somuncu'yu bıçakladı.  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Somuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen ölürken Hasan Somuncu gözaltına alındı. Hasan Somuncu'nun  Darıca İlçe  Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınırken, soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.