GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da çocukların yüzü gülüyor

Darıca 06.08.2020 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da çocukların yüzü gülüyor

MAHALLEMDE ŞENLİK VAR ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan Mahallemde Şenlik Var etkinlikleri Kazım Karabekir Mahallesi’nde başladı. Süreyya Yalçın İlkokulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterirken çocuklar gönüllerince eğlendi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan Mahallemde Şenlik Var etkinlikleri Kazım Karabekir Mahallesi’nde yoğun bir ilgiyle başladı. Süreyya Yalçın İlkokulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe aileler ve çocuklar büyük bir ilgi gösterirken maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak aileler etkinlik alanına alındı. Girişte herkesin ateşi ölçülürken etkinliğe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ile aileler ve çocukları katıldı. ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ Darıca Belediyesi tarafından pandemi sürecinde evlerinde sıkılan çocukların yüzü gülsün diye başlatılan etkinlikte İbiş gösterisi, Hacivat ile Karagöz ve maskot gösterileri sahnelenirken şarkılar ve eğlenceli aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlendiler. Oldukça yoğun ilginin olduğu Mahallemde Şenlik Var etkinliğinin sırasıyla bütün mahallelerde gerçekleşeceği belirtilirken aileler de çocukların çok güzel vakit geçirdiğini ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. BIYIK: “ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, etkinlikte yaptığı selamlama konuşmasında geleceğimizin teminatı olan çocukları önemsediğini ifade ederek “Koronavirüs sürecinde hepimiz çok etkilendik ama en çok çocuklarımız sıkıldı. Uzun bir süre evlerinde kaldılar. Biz de çocuklarımızın yüzü gülsün diye her mahallede çocuklarımıza yönelik etkinlik düzenledik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Onlar her şeyden önemli. Yüzlerindeki bir gülümseme her şeye bedel. Mahallemde Şenlik Var etkinliği ile hem geçmişimiz olan orta oyunlarını yaşatmak hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza aşılamak istedik” diye konuştu.
MAHALLEMDE ŞENLİK VAR ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan Mahallemde Şenlik Var etkinlikleri Kazım Karabekir Mahallesi’nde başladı. Süreyya Yalçın İlkokulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterirken çocuklar gönüllerince eğlendi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan Mahallemde Şenlik Var etkinlikleri Kazım Karabekir Mahallesi’nde yoğun bir ilgiyle başladı. Süreyya Yalçın İlkokulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe aileler ve çocuklar büyük bir ilgi gösterirken maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak aileler etkinlik alanına alındı. Girişte herkesin ateşi ölçülürken etkinliğe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ile aileler ve çocukları katıldı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Darıca Belediyesi tarafından pandemi sürecinde evlerinde sıkılan çocukların yüzü gülsün diye başlatılan etkinlikte İbiş gösterisi, Hacivat ile Karagöz ve maskot gösterileri sahnelenirken şarkılar ve eğlenceli aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlendiler. Oldukça yoğun ilginin olduğu Mahallemde Şenlik Var etkinliğinin sırasıyla bütün mahallelerde gerçekleşeceği belirtilirken aileler de çocukların çok güzel vakit geçirdiğini ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

BIYIK: “ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, etkinlikte yaptığı selamlama konuşmasında geleceğimizin teminatı olan çocukları önemsediğini ifade ederek “Koronavirüs sürecinde hepimiz çok etkilendik ama en çok çocuklarımız sıkıldı. Uzun bir süre evlerinde kaldılar. Biz de çocuklarımızın yüzü gülsün diye her mahallede çocuklarımıza yönelik etkinlik düzenledik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Onlar her şeyden önemli. Yüzlerindeki bir gülümseme her şeye bedel. Mahallemde Şenlik Var etkinliği ile hem geçmişimiz olan orta oyunlarını yaşatmak hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza aşılamak istedik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.