19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da coşkulu ‘19 Mayıs’

Darıca 19.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da coşkulu ‘19 Mayıs’

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü vesilesiyle Darıca Stadı’nda yapılan etkinliklerde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Bugün büyük bir milletin Anadolu’yu yeniden vatan yaptığı gündür” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı Darıca’da coşku ile kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı için Darıca Stadı’na geçildi.  Gerçekleştirilen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. KURTULUŞ MÜCADELESİ FİİLEN BAŞLATILDI Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmasını Darıca İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Hikmet Tatoğlu yaptı. Tatoğlu, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı,  millet olarak bizleri güçlendiren tarihi bir adımdır. Atatürk’ün istiklal mücadelesini fiilen başlatmış olduğu milli ruh Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasını sağlamıştır. Yarınlarımız çok daha parlak olacaktır. Bu cennet toprakları bizlere vatan yapan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü vesilesiyle Darıca Stadı’nda yapılan etkinliklerde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Bugün büyük bir milletin Anadolu’yu yeniden vatan yaptığı gündür” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı Darıca’da coşku ile kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı için Darıca Stadı’na geçildi.  Gerçekleştirilen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

KURTULUŞ MÜCADELESİ FİİLEN BAŞLATILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmasını Darıca İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Hikmet Tatoğlu yaptı. Tatoğlu, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı,  millet olarak bizleri güçlendiren tarihi bir adımdır. Atatürk’ün istiklal mücadelesini fiilen başlatmış olduğu milli ruh Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasını sağlamıştır. Yarınlarımız çok daha parlak olacaktır. Bu cennet toprakları bizlere vatan yapan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.