Darıca’da Değerlendirme Toplantısı

Darıca 20.07.2018 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Değerlendirme Toplantısı

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü bakanlık uzmanları Darıca’da değerlendirme toplantısı yaptı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un önceki gün konuk ettiği uzmanlar ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğretmenler bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz bilgi verdi. Oğuz, toplantının ardından Darıca’ya gelen ekibi, Türkiye’nin hayvan çeşitliliği bakımından en büyük hayvanat bahçesi olan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı gezdirdi. Gezinin ardından ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ziyaretçilere ve hayvanat bahçesi çalışanlarına teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü bakanlık uzmanları Darıca’da değerlendirme toplantısı yaptı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un önceki gün konuk ettiği uzmanlar ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğretmenler bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz bilgi verdi. Oğuz, toplantının ardından Darıca’ya gelen ekibi, Türkiye’nin hayvan çeşitliliği bakımından en büyük hayvanat bahçesi olan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı gezdirdi. Gezinin ardından ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ziyaretçilere ve hayvanat bahçesi çalışanlarına teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.