Darıca'da Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Darıca 30.11.2016 - 06:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Darıca’da “Vatandaşla Buluşma” toplantılarının ilki önceki gün Darıca Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın başkanlığında, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürlerinin katılımı ile dün koordinasyon toplantısı yapıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca’da yürütülen kamu hizmetleri, çeşitli iş ve işlemler ile kanunların tatbikatı üzerinde görüşmek üzere heyet halinde bir araya geldiklerini, bu birlik ve beraberlikten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, yapılacak olan toplantının Darıca için hayırlı olması temennisinde bulundu. KARAMAN “GÜVENLİĞE ÖNEM VERİYORUZ” Karaman, “Bu güzel İlçemize hizmet etmek büyük bir onur. İlçemizde verimli, hesap verilebilir, vatandaş beyanına güvenen, şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak, kamu hizmetinin doğru, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulmasının ortak hedef olarak benimsiyoruz. Muhtarlarımız, birim müdürlerimizle beraber Darıca’nın bütün sorunlarını çözmek için hizmet ediyoruz’’dedi. Karaman, ayrıca toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra güvenliğe önem verdiklerini belirterek, ilçedeki güvenlik noktalarının revize edildiğini ve emniyet stratejik planlarının her geçen gün geliştirildiğini kaydetti. KARABACAK: DARICA’YA EN İYİ HİZMETİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’İlçemizin daha ileri seviyelere taşınması için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir ekip olarak güzide İlçemiz Darıca’ya ve Darıca halkına en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz. Bu toplantı vesilesiyle kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm hizmet paydaşlarıma bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Darıca’da “Vatandaşla Buluşma” toplantılarının ilki önceki gün Darıca Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın başkanlığında, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürlerinin katılımı ile dün koordinasyon toplantısı yapıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca’da yürütülen kamu hizmetleri, çeşitli iş ve işlemler ile kanunların tatbikatı üzerinde görüşmek üzere heyet halinde bir araya geldiklerini, bu birlik ve beraberlikten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, yapılacak olan toplantının Darıca için hayırlı olması temennisinde bulundu.

KARAMAN “GÜVENLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”

Karaman, “Bu güzel İlçemize hizmet etmek büyük bir onur. İlçemizde verimli, hesap verilebilir, vatandaş beyanına güvenen, şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak, kamu hizmetinin doğru, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulmasının ortak hedef olarak benimsiyoruz. Muhtarlarımız, birim müdürlerimizle beraber Darıca’nın bütün sorunlarını çözmek için hizmet ediyoruz’’dedi.

Karaman, ayrıca toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra güvenliğe önem verdiklerini belirterek, ilçedeki güvenlik noktalarının revize edildiğini ve emniyet stratejik planlarının her geçen gün geliştirildiğini kaydetti.

KARABACAK: DARICA’YA EN İYİ HİZMETİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’İlçemizin daha ileri seviyelere taşınması için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir ekip olarak güzide İlçemiz Darıca’ya ve Darıca halkına en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz. Bu toplantı vesilesiyle kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm hizmet paydaşlarıma bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.