Darıca’da ders kitaplarının dağıtımına başlandı

Darıca 05.09.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da ders kitaplarının dağıtımına başlandı

Milli Eğitim Bakanlığınca yeni eğitim-öğretim yılı için gönderilen ücretsiz ders kitapları Darıca’da öğrencilere dağıtılmaya başlandı. 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle, 21 Eylül tarihinde de sınıflarda yüz yüze eğitimin başlanacağı 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere verilecek ücretsiz kitapların okullarda öğrencilere dağıtımına start verildi. Darıca genelinde, yaklaşık 60 bin öğrenciye dağıtılmak üzere binlerce ders kitabı geldi. Rendevu sistemiyle okullara gelen öğrenciler, burada sosyal mesafe kurallarına uyarak görevli öğretmenlerden kitaplarını alıyor. RANDEVU SİSTEMİYLE  Kitap dağıtımının başladığı Darıca Neşet Yalçın İlkokulu’nda öğrenciler kitaplarını almaya başladı. Süreç hakkında bilgi veren Okul Müdürü Muzaffer Gülcü, “2020-2021 eğitim öğretim yılı başladı. Biz de heyecanla bu sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak öğrencilerimize ücretsiz ders kitaplarını okulumuzda dağıtıyoruz. Yığılma olmaması için randevu sistemiyle öğrencilerimize kitaplarını teslim ediyoruz” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığınca yeni eğitim-öğretim yılı için gönderilen ücretsiz ders kitapları Darıca’da öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle, 21 Eylül tarihinde de sınıflarda yüz yüze eğitimin başlanacağı 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere verilecek ücretsiz kitapların okullarda öğrencilere dağıtımına start verildi. Darıca genelinde, yaklaşık 60 bin öğrenciye dağıtılmak üzere binlerce ders kitabı geldi. Rendevu sistemiyle okullara gelen öğrenciler, burada sosyal mesafe kurallarına uyarak görevli öğretmenlerden kitaplarını alıyor.

RANDEVU SİSTEMİYLE 

Kitap dağıtımının başladığı Darıca Neşet Yalçın İlkokulu’nda öğrenciler kitaplarını almaya başladı. Süreç hakkında bilgi veren Okul Müdürü Muzaffer Gülcü, “2020-2021 eğitim öğretim yılı başladı. Biz de heyecanla bu sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak öğrencilerimize ücretsiz ders kitaplarını okulumuzda dağıtıyoruz. Yığılma olmaması için randevu sistemiyle öğrencilerimize kitaplarını teslim ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.