Darıca’da destek istedi!

Darıca 28.05.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da destek istedi!

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Hilal Elmas Gebze Bölgesi’ne verdiği önemi gösteriyor. Gebze’nin ardından Darıca’da da seçim çalışması yapan Elmas, adım atmadık yer bırakmayarak vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na destek istedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Hilal Elmas, deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor. İkinci sıradan Milletvekili adayı gösterilen Hilal Elmas, hafta sonu Darıca’yı karış karış gezdi. Gebze Bölgesine yoğun ilgi gösteren Elmas, adeta Parti’nin Gebze bölge adayı gibi performans gösteriyor. Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve Teşkilat mensuplarıyla beraber Darıca’yı karış karış gezen Elmas, 24 Haziran seçimlerinde hem Cumhur İttifakı’na hem de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. TÜRKİYE’NİN BEKASI İÇİN Türkiye’nin bekası, ülkemiz üzerinde oynanan başta ekonomik oyunlar olmak üzere, hain emelleri olanlara karşı 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde Meclis’te olması gerektiğini ifade eden Elmas, Ülkücü hareketin Türkiye’nin geleceği için hiçbir karşılık beklemeden yıllarca bedel ödediğinin de altını çizdi. Darıca’da hane ziyaretlerinin yanı sıra Oltulular Derneği, Şenkayalılar Derneği, Afyonlular Derneği ve MHP Nenehatun Temsilciliği’ni ziyaret eden Elmas’a destek için gelen önemli misafirler vardı. MHP Bursa milletvekili adayı Lütfi Taşçı, MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın da Darıca’ya gelerek Hilal Elmas’a seçim çalışmalarında eşlik etti.
MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Hilal Elmas Gebze Bölgesi’ne verdiği önemi gösteriyor. Gebze’nin ardından Darıca’da da seçim çalışması yapan Elmas, adım atmadık yer bırakmayarak vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na destek istedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Hilal Elmas, deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor. İkinci sıradan Milletvekili adayı gösterilen Hilal Elmas, hafta sonu Darıca’yı karış karış gezdi. Gebze Bölgesine yoğun ilgi gösteren Elmas, adeta Parti’nin Gebze bölge adayı gibi performans gösteriyor. Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve Teşkilat mensuplarıyla beraber Darıca’yı karış karış gezen Elmas, 24 Haziran seçimlerinde hem Cumhur İttifakı’na hem de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

TÜRKİYE’NİN BEKASI İÇİN

Türkiye’nin bekası, ülkemiz üzerinde oynanan başta ekonomik oyunlar olmak üzere, hain emelleri olanlara karşı 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde Meclis’te olması gerektiğini ifade eden Elmas, Ülkücü hareketin Türkiye’nin geleceği için hiçbir karşılık beklemeden yıllarca bedel ödediğinin de altını çizdi. Darıca’da hane ziyaretlerinin yanı sıra Oltulular Derneği, Şenkayalılar Derneği, Afyonlular Derneği ve MHP Nenehatun Temsilciliği’ni ziyaret eden Elmas’a destek için gelen önemli misafirler vardı. MHP Bursa milletvekili adayı Lütfi Taşçı, MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın da Darıca’ya gelerek Hilal Elmas’a seçim çalışmalarında eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.