Darıca'da Düğmeye Bastılar

Darıca 11.02.2019 - 19:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Düğmeye Bastılar

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet ARAS tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmiş olan temayül yoklamasının ardından Darıca İlçe Başkanı olarak atanması gerçekleşen Tekin KIR bugün Darıca İlçe Teşkilatının kurulumu için resmi başvuruyu gerçekleştirdi.   Tekin KIR Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe kurucu üyeleri ile birlikte Resmi başvuruyu gerçekleştirmek üzere ilk olarak Darıca Kaymakamlığı'na gelerek dosya takdimini gerçekleştirdi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen işlemlerin ardından Kocaeli Valiliği'ne geçen kurucular burada gerçekleştirilen işlemlerin ardından resmi başvurularını tamamladılar.   Başvuruların tamamlanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan KIR "Başta Genel Merkezimizin ve tüm teşkilatlarımızın yapmış olduğu bu çalışmaları Cenabı Allah  Vatanımız Milletimiz ve tüm İslam alemi için en hayırlı sonuçlara vesile kılsın" dedi    
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet ARAS tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmiş olan temayül yoklamasının ardından Darıca İlçe Başkanı olarak atanması gerçekleşen Tekin KIR bugün Darıca İlçe Teşkilatının kurulumu için resmi başvuruyu gerçekleştirdi.
 
Tekin KIR Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe kurucu üyeleri ile birlikte Resmi başvuruyu gerçekleştirmek üzere ilk olarak Darıca Kaymakamlığı'na gelerek dosya takdimini gerçekleştirdi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen işlemlerin ardından Kocaeli Valiliği'ne geçen kurucular burada gerçekleştirilen işlemlerin ardından resmi başvurularını tamamladılar.
 
Başvuruların tamamlanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan KIR "Başta Genel Merkezimizin ve tüm teşkilatlarımızın yapmış olduğu bu çalışmaları Cenabı Allah  Vatanımız Milletimiz ve tüm İslam alemi için en hayırlı sonuçlara vesile kılsın" dedi
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.