19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da düşüşün sebebi belli

Spor 26.04.2016 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da düşüşün sebebi belli

Darıca'da düşüşün sebebi belli

Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanan Darıca G.B, kendi ipini çekerek bir anlamda kendi sonunu hazırladı. Ligin son haftasında mucizeyi kovalayacak Darıca G.B, Bayburt deplasmanında sezona nokta koyacak. İÇERİDE SON 4 MAÇTA 3 BERABERLİK 3.Lig 3.Grup’ta tam 18 maç yenilgi yüzü görmeyen ve ardından geçen hafta 6 puanlık maçta Play-Off rakiplerinden Çorum Belediyespor’a 1-0 yenilerek şok yaşayan Darıca G.B, Erzincanspor’a da sahasında 2 puan kaptırarak havlu attı. Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanarak kendi ipini çeken sarı yeşilliler, taraftarlarını bir kez daha kahretti. Evinde son 4 maçta 3.kez berabere kalan ve 6 puan kaybeden Darıca G.B, işini artık mucizelere bıraktı. MUCİZEYİ KOVALAYACAĞIZ Gelecek hafta deplasmanda Bayburt G.Ö.İ’yi yenmekten başka çaresi olmayan sarı yeşilliler, rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek. Çorum Belediyespor’un küme düşmeme mücadelesi veren ve kazanmaktan başka çaresi olmayan Körfez İskenderunspor’a yenilmesini ve Gölcükspor’un da Play-Off’a kalması kesinleşen Niğde Belediyespor’a puan kaybetmesini bekleyecek olan Ramazan Silin’in öğrencileri, Play-Off’a kalması kesinleşen Bayburt G.Ö.İ’yi mutlaka yenmesi gerekecek.
Darıca'da düşüşün sebebi belli

Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanan Darıca G.B, kendi ipini çekerek bir anlamda kendi sonunu hazırladı. Ligin son haftasında mucizeyi kovalayacak Darıca G.B, Bayburt deplasmanında sezona nokta koyacak.

İÇERİDE SON 4 MAÇTA 3 BERABERLİK

3.Lig 3.Grup’ta tam 18 maç yenilgi yüzü görmeyen ve ardından geçen hafta 6 puanlık maçta Play-Off rakiplerinden Çorum Belediyespor’a 1-0 yenilerek şok yaşayan Darıca G.B, Erzincanspor’a da sahasında 2 puan kaptırarak havlu attı. Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanarak kendi ipini çeken sarı yeşilliler, taraftarlarını bir kez daha kahretti. Evinde son 4 maçta 3.kez berabere kalan ve 6 puan kaybeden Darıca G.B, işini artık mucizelere bıraktı.

MUCİZEYİ KOVALAYACAĞIZ

Gelecek hafta deplasmanda Bayburt G.Ö.İ’yi yenmekten başka çaresi olmayan sarı yeşilliler, rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek. Çorum Belediyespor’un küme düşmeme mücadelesi veren ve kazanmaktan başka çaresi olmayan Körfez İskenderunspor’a yenilmesini ve Gölcükspor’un da Play-Off’a kalması kesinleşen Niğde Belediyespor’a puan kaybetmesini bekleyecek olan Ramazan Silin’in öğrencileri, Play-Off’a kalması kesinleşen Bayburt G.Ö.İ’yi mutlaka yenmesi gerekecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.