Darıca’da eczaneler denetlendi!

Darıca 28.04.2019 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da eczaneler denetlendi!

Darıca Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu "Darıca’lı vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığını ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz" dedi.

Darıca Sağlık Müdürü Kadıoğlu yaptığı açıklamada, eczanelerin önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, periyodik olarak eczanelere yönelik denetim gerçekleştirdiklerini söyledi. Sağlık hizmeti sunumunun bir sacayağını da eczanelerin oluşturduğunu kaydeden Kadıoğlu, "Darıca’lı vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığı ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz." dedi. VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN Sağlık Müdürü konuşmasının devamında : "Doğru tanıların konulması, doğru ilacın doğru hastaya verilmesi, verilirken tek tek kullanımının anlatılmasına ihtiyacımız var. Akıllı ilaç kullanımı noktasında da hem eczacılarımızın desteğine hem de vatandaşlarımızın bilinçlenmesine ihtiyacımız var. Bu süreçte geldiğimiz noktayı sahadan geri dönüşlerle ve vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında yerinde görmek için müdürlüğümüz çalışanlarınca denetimler yapmaktayız. Aldığımız bilgiler ve geri dönüşler gayet olumlu. Şu anda herhangi bir ilaca ulaşımda sıkıntı yaşanmamakta. Vatandaşlarımız da verilen hizmetten memnun.” dedi. Bu faaliyetin önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Kadıoğlu , Darıca’daki Eczacılarla iletişim içerisinde olduklarını ve sorunları birlikte çözmeye devam edeceklerini belirtti.
Darıca Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu "Darıca’lı vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığını ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz" dedi.

Darıca Sağlık Müdürü Kadıoğlu yaptığı açıklamada, eczanelerin önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, periyodik olarak eczanelere yönelik denetim gerçekleştirdiklerini söyledi. Sağlık hizmeti sunumunun bir sacayağını da eczanelerin oluşturduğunu kaydeden Kadıoğlu, "Darıca’lı vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığı ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz." dedi.

VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN

Sağlık Müdürü konuşmasının devamında : "Doğru tanıların konulması, doğru ilacın doğru hastaya verilmesi, verilirken tek tek kullanımının anlatılmasına ihtiyacımız var. Akıllı ilaç kullanımı noktasında da hem eczacılarımızın desteğine hem de vatandaşlarımızın bilinçlenmesine ihtiyacımız var. Bu süreçte geldiğimiz noktayı sahadan geri dönüşlerle ve vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında yerinde görmek için müdürlüğümüz çalışanlarınca denetimler yapmaktayız. Aldığımız bilgiler ve geri dönüşler gayet olumlu. Şu anda herhangi bir ilaca ulaşımda sıkıntı yaşanmamakta. Vatandaşlarımız da verilen hizmetten memnun.” dedi. Bu faaliyetin önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Kadıoğlu , Darıca’daki Eczacılarla iletişim içerisinde olduklarını ve sorunları birlikte çözmeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.