Darıca’da erken korona yardımı

Darıca 04.05.2020 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da erken korona yardımı

Beşir Derneği Ramazan ayı yardımlarını öne almak suretiyle yardım dağıtımlarına Darıca’da erken başladı. Yardımlarını Darıca’da kapı kapı gezerek dağıtan Beşir Derneği yaptığı açıklamada, “Pandemi süreci ile birçok insanın etkilediği bu günlerde Beşir Derneği Ramazan ayı yardımlarını öne almak suretiyle yardım dağıtımlarına erkenden başladı. Bağışçılarından aldığı destek ile Ramazan ayı bereketi ile fitre, zekât, kumanya, bayramlık, temel ihtiyaç malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olmak için hazırlıklarını bitiren Dernek, bu Ramazan ‘Gönül İftarları’ projesi ile daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor” dedi.    

Beşir Derneği Ramazan ayı yardımlarını öne almak suretiyle yardım dağıtımlarına Darıca’da erken başladı.

Yardımlarını Darıca’da kapı kapı gezerek dağıtan Beşir Derneği yaptığı açıklamada, “Pandemi süreci ile birçok insanın etkilediği bu günlerde Beşir Derneği Ramazan ayı yardımlarını öne almak suretiyle yardım dağıtımlarına erkenden başladı. Bağışçılarından aldığı destek ile Ramazan ayı bereketi ile fitre, zekât, kumanya, bayramlık, temel ihtiyaç malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olmak için hazırlıklarını bitiren Dernek, bu Ramazan ‘Gönül İftarları’ projesi ile daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.