Darıca'da geleneksel bayramlaşma!

Darıca 14.08.2019 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'da geleneksel bayramlaşma!

Darıca’da Kurban Bayramı Çınaraltı Meydanı’nda yapılırken, bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Darıca’da Kurban Bayramı Çınaraltı Meydanı’nda yapılırken, bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Darıca Kaymakam Vekili Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutlarken Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç dua ederek birlik ve beraberlik temennisinde bulundu. Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdiler Bayramlaşma programlarında kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bütün İslam Aleminin bayramını tebrik etti. Bıyık, “birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçiriyoruz. Kurban Bayramı’nın insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kesilen kurbanların kabul olmasını diliyorum. Siz değerli Darıca halkımızın nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi. Darıca Kaymakam Vekili Hasan Gözen’de yaptığı selamlama konuşmasında tüm vatandaşların bayramını tebrik etti. Bayramlaşma programı protokolün vatandaşların bayramını tebrik etmesi ile son buldu.
Darıca’da Kurban Bayramı Çınaraltı Meydanı’nda yapılırken, bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Darıca’da Kurban Bayramı Çınaraltı Meydanı’nda yapılırken, bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Darıca Kaymakam Vekili Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutlarken Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç dua ederek birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.

Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdiler

Bayramlaşma programlarında kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bütün İslam Aleminin bayramını tebrik etti. Bıyık, “birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçiriyoruz. Kurban Bayramı’nın insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kesilen kurbanların kabul olmasını diliyorum. Siz değerli Darıca halkımızın nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi. Darıca Kaymakam Vekili Hasan Gözen’de yaptığı selamlama konuşmasında tüm vatandaşların bayramını tebrik etti. Bayramlaşma programı protokolün vatandaşların bayramını tebrik etmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.