Darıca’da ‘GENÇLİK’ Coşkusu

Spor 25.04.2017 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da ‘GENÇLİK’ Coşkusu

Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Turnuvası seyrine doyum olmayan maçlarla devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlenen turnuvada futsal, voleybol ve basketbol branşlarında kızlar ve erkekler kategorilerinde oynanan müsabakalarda öğrenciler profesyonel sporcuları aratmıyorlar. Darıca’daki tüm liselerin yoğun katılım sağladığı turnuvada Darıca Spor Salonu, Fen Lisesi Spor Salonu, Aslan Çimento MTAL Spor Salonu ve Darıca Gençlik Merkezi’nde oynanan müsabakalar 18 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan ödül töreniyle tamamlanacak. KAZANANLAR SET VERMEDİ Darıca Kapalı Spor Salonu’nda voleybol genç erkeklerde oynanan maçlarda Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’ni 25-20 ve ve 25-18’lik setlerle 2-0 yenerken, Öğretmen Füsun Erdemir MTAL, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’ni 25-21 ve 25-23’lük setlerle 2-0 yendi. Günün son maçında Fen Lisesi, İMKB MTAL’yi 25-11 ve 25-11’lik setlerle yine 2-0 yenmeyi başardı.

Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Turnuvası seyrine doyum olmayan maçlarla devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlenen turnuvada futsal, voleybol ve basketbol branşlarında kızlar ve erkekler kategorilerinde oynanan müsabakalarda öğrenciler profesyonel sporcuları aratmıyorlar. Darıca’daki tüm liselerin yoğun katılım sağladığı turnuvada Darıca Spor Salonu, Fen Lisesi Spor Salonu, Aslan Çimento MTAL Spor Salonu ve Darıca Gençlik Merkezi’nde oynanan müsabakalar 18 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan ödül töreniyle tamamlanacak.

KAZANANLAR SET VERMEDİ

Darıca Kapalı Spor Salonu’nda voleybol genç erkeklerde oynanan maçlarda Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’ni 25-20 ve ve 25-18’lik setlerle 2-0 yenerken, Öğretmen Füsun Erdemir MTAL, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’ni 25-21 ve 25-23’lük setlerle 2-0 yendi. Günün son maçında Fen Lisesi, İMKB MTAL’yi 25-11 ve 25-11’lik setlerle yine 2-0 yenmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.