Darıca’da ‘Gençlik’ coşkusu sürüyor

Spor 16.05.2017 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da ‘Gençlik’ coşkusu sürüyor

  Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  ortaklaşa düzenlediği liseler arası 19 Mayıs Gençlik Turnuvası seyrine doyum olmayan maçlarla devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlenen turnuvada futsal, voleybol ve basketbol branşlarında kızlar ve erkekler kategorilerinde oynanan müsabakalar nefes keserken, sporcular ortaya koydukları performansla alkış topladılar. FUTSAL KIZLARDA ŞAMPİYON ŞEHİT EDİP ZENGİN Zevkli turnuvada önceki gün oynanan futsal genç kızlar müsabakalarında şampiyon Aslan Çimento Meslek Lisesi oldu. Final maçında Denizli Yıldızları Meslek Lisesi’ni penaltı atışları sonucunda deviren Aslan Çimento ipi göğüsleyen taraf oldu. Futsal genç kızlarda oynanan 3’ncülük maçında ise Toki MTAL, Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi’ni nefes kesen maçta 4-3 yenerek turnuvayı 3’ncülükle bitirdi. VOLEYBOLDA DA GEÇİT VERMEDİLER Genç kızlar futsalda ipi göğüsleyen Şehit Polis Edip Zengin Andaolu Lisesi, genç erkekler voleybolda da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Final maçında Aslan Çimento Meslek Lisesi’ni setlerde 3-1 yenen Edip Zengin, şampiyon oldu. Genç erkekler voleybolda Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Fen Lisesi’ni 3-1 yenerek turnuvayı 3’ncülükle tamamladı. BASKETBOLDA NEŞET YALÇIN GÜLDÜ Gençlik Turnuvası’nda oynanan genç erkekler basketbol karşılaşmaları da seyrine doyum olmadı. Final maçında çok iyi bir oyun ortaya koyan Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’ni 55-43 mağlup ederek şampiyon oldu. Üçüncülük maçında Fen Lisesi’ni  41-23’lük skorla deviren Şehit Polis Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi turnuvayı 3’ncü bitirdi.

 

Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  ortaklaşa düzenlediği liseler arası 19 Mayıs Gençlik Turnuvası seyrine doyum olmayan maçlarla devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlenen turnuvada futsal, voleybol ve basketbol branşlarında kızlar ve erkekler kategorilerinde oynanan müsabakalar nefes keserken, sporcular ortaya koydukları performansla alkış topladılar.

FUTSAL KIZLARDA ŞAMPİYON ŞEHİT EDİP ZENGİN

Zevkli turnuvada önceki gün oynanan futsal genç kızlar müsabakalarında şampiyon Aslan Çimento Meslek Lisesi oldu. Final maçında Denizli Yıldızları Meslek Lisesi’ni penaltı atışları sonucunda deviren Aslan Çimento ipi göğüsleyen taraf oldu. Futsal genç kızlarda oynanan 3’ncülük maçında ise Toki MTAL, Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi’ni nefes kesen maçta 4-3 yenerek turnuvayı 3’ncülükle bitirdi.

VOLEYBOLDA DA GEÇİT VERMEDİLER

Genç kızlar futsalda ipi göğüsleyen Şehit Polis Edip Zengin Andaolu Lisesi, genç erkekler voleybolda da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Final maçında Aslan Çimento Meslek Lisesi’ni setlerde 3-1 yenen Edip Zengin, şampiyon oldu. Genç erkekler voleybolda Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Fen Lisesi’ni 3-1 yenerek turnuvayı 3’ncülükle tamamladı.

BASKETBOLDA NEŞET YALÇIN GÜLDÜ

Gençlik Turnuvası’nda oynanan genç erkekler basketbol karşılaşmaları da seyrine doyum olmadı. Final maçında çok iyi bir oyun ortaya koyan Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’ni 55-43 mağlup ederek şampiyon oldu. Üçüncülük maçında Fen Lisesi’ni  41-23’lük skorla deviren Şehit Polis Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi turnuvayı 3’ncü bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.