Darıca’da Gergedan Görmek İçin Son Gün

Darıca 18.07.2018 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Gergedan Görmek İçin Son Gün

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda bulunan Zırhlı Hint Gergedanları Samir ve Komala’yı bugün son kez görebilirsiniz.

Hayvanat Bahçesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Zırhlı Hint Gergedanları Samir ve Komala’nın antiloplar ile paylaştığı barınak içinde planlanan revizyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışma kapsamında, Samir’in yazlık alanının içine kalıcı antilop barınağı inşa edilirken aynı zamanda tüm zemin kazılarak yeni drenaj sistemi kuruluyor. Samir ve Komala’yı çalışmaların tamamlanması öngörülen 18 Temmuz 2018 tarihine kadar yazlıklarının hemen yanındaki iç alanlarında görebilirsiniz. Yeni evlerini bekleyen antiloplar ise bahçede yaşamaya devam ediyorlar.” ifadelerine yer verildi. KÜBRA AKABALI
Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda bulunan Zırhlı Hint Gergedanları Samir ve Komala’yı bugün son kez görebilirsiniz.

Hayvanat Bahçesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Zırhlı Hint Gergedanları Samir ve Komala’nın antiloplar ile paylaştığı barınak içinde planlanan revizyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışma kapsamında, Samir’in yazlık alanının içine kalıcı antilop barınağı inşa edilirken aynı zamanda tüm zemin kazılarak yeni drenaj sistemi kuruluyor. Samir ve Komala’yı çalışmaların tamamlanması öngörülen 18 Temmuz 2018 tarihine kadar yazlıklarının hemen yanındaki iç alanlarında görebilirsiniz. Yeni evlerini bekleyen antiloplar ise bahçede yaşamaya devam ediyorlar.” ifadelerine yer verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.